خسرو ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، در مورد اقدامات فدراسیون بادبانی اظهار کرد: فعالیت زیادی در این مدت انجام شده که اگر بگویم فعالیتهای ما شبانهروزی بوده غلو نکردهام. ما در این رشته سابقه چندین ساله داریم و از اواخر سال ۸۰ فعالیت این رشته در قالب فدراسیون قایقرانی انجام شد. نکته حائز اهمیت در این رشته وسایل گران آن است که باید تبلیغات وسیعی برای آن انجام شود. در این شرایط آن چیزی که انتظار داشتیم در این رشته رخ نداد.
سرپرست فدراسیون بادبانی افزود: در این شرایط ۱۰، ۱۲ سالی بود که من، ناخدا امینی، دنیامالی و ... به دنبال جدا شدن این رشته از فدراسیون قایقرانی بودیم. سه رشته کایاک، روئینگ و بادبانی زیر مجموعه فدراسیون قایقرانی بود. در نهایت با تدبیر مقام عالی وزارت ورزش حمید سجادی و همچنین با توجیهات و سابقه درخواست جدا شدن این رشته، دستور تاسیس فدراسیون جدید بادبانی داده شد.
با قایق لیزری در بازیهای آسیایی نماینده خواهیم داشت
ابراهیمی در خصوص حضور این رشته در بازیهای آسیایی گفت: قرار است در بازیهای آسیایی هانگژو در بخش لیزر نماینده داشته باشیم. قطعا حضور یک نماینده ۱۰۰ درصد است اما منتظر هستیم تا دعوت نامهها بیاید و ببینیم در چند ماده مسابقات برگزار میشود. بررسی کنیم ببینیم ورزشکارانی که میتوانند حضور داشته باشند کدامها هستند. حضور یک نماینده قطعی است اما سعی میکنیم ببینیم میتوانیم در دو رشته حاضر شویم.
فدراسیون بادبانی نیاز به زیرساخت دارد
ابراهیمی در ادامه گفت: با تاسیس فدراسیون جدید نیاز به زیرساختها همچون قایق، تربیت مربی، آموزش ورزشکار و .. داریم. با تدبیر وزیر ورزش مقر این فدراسیون در کیش انتخاب شد تا بتوانیم رویدادهایی را هم با هدف گردشگری و جذب مشارکت کشورهای حوزه خلیج فارس همچون امارات داشته باشیم. ابوظبی در این رشتهها خیلی فعال است و در مسابقات آسیایی و قارهای شرکت میکند.
خرداد مجمع فدراسیون بادبانی برگزار میشود
سرپرست فدراسیون بادبانی در خصوص مقر این فدراسیون و تشکیل مجمع سالیانه گفت: بعد از تاسیس این فدراسیون، مقری از سوی منطقه آزاد به ما داده شد که بعد با تغییرات در کیش و انتخاب پورزادی هنوز عقد قرارداد برای شروع کار انجام نشده است. البته موافقتها صورت گرفته اما باید گردش کار انجام شود. ما پیگیر هستیم و امیدواریم بعد از عید فطر این تفاهم نامه را داشته باشیم و بتوانیم با برگزاری مجمع نظر اعضا را برای مقر فدراسیون در کیش داشته باشیم چون طبق اساسنامه باید مقر فدراسیونها در تهران باشد و تغییر این مقر باید در مجمع مصوب شود. قرار است مجمع ما در خرداد برگزار شود.
در دو محل تهران و کیش مستقر هستیم
ابراهیمی گفت: من نایب رییس فدراسیون قایقرانی هم هستم. از یک دفتر در فدراسیون قایقرانی استفاده میکنیم که باید از سهرابیان هم تشکر کنم که با ارادتی که دارد این حمایتها را انجام میدهد و ما اکنون در محل فدراسیون قایقرانی در مجموعه آزادی مستقر هستیم. دو خانم نیز به عنوان رابط استانها و سرپرست روابط عمومی در تهران مشغول هستند که با انتقال دفتر به کیش آنها هم به کیش خواهند رفت. البته فعالیت ما در کیش هم ادامه دارد. دبیر فدراسیون و یکی از اعضای هیات رییسه ما کیش وند هستند و در کیش مستقر هستند. من هم که در حال رفت و آمد هستم تا دفتری در کیش به ما بدهند.
۱۰ هیات استانی تشکیل دادیم
در این فاصله ۱۰ هیات استانی در استانهای کیش، بوشهر، بندرعباس، انزلی، هیات آزاد انزلی، سیستان و بلوچستان، ایلام، کردستان، آذربایجان و مازندران تشکیل دادیم. قرار است هیات تهران و یکی دو استان دیگر را نیز به زودی تشکیل دهیم. همچنین آمایش سرزمین انجام دادیم. کایک بردینگ در بوشهر و قایقهای لیزر در بندرانزلی خیلی فعال هستند.
هیات رییسه و ۴ کمیته در بادبانی هم فعال شدند
وی در مورد تشکیل هیات رییسه گفت: ما هیات رییسه را تشکیل دادیم. خودم به عنوان رییس، ناخدا امینی به عنوان نایب رییس، خانم اسدی به عنوان نایب رییس زنان، گرایلی، افشارنیا، روبنده و تیمور تاج نیز از دیگر اعضای هیات رییسه هستند. همچنین اعضای ۴ کمیته نیز مشخص شدند که از ورزشکاران باسابقه این رشته استفاده کردیم. از شهاب خاتم، جعفری، جانی نسب و عدنان افندی برای این کمیتهها استفاده کردیم.
اردیبهشت سه رویداد در بوشهر، کیش و انزلی خواهیم داشت
سرپرست بادبانی در ادامه گفت: در اردیبهشت قرار است یک سمپزیوم داشته باشیم که خانواده بادبانی دور هم جمع شوند. برنامه بعدی ما این است که در همین ماه مسابقات کایت بردینگ و هاوی را در بوشهر و کیش داشته باشیم. همچنین در انزلی نیز با قایقهای لیزر مسابقاتی را برگزار کنیم. البته دو سه رویداد دیگر هم داریم که باید قطعی شود. قبل سال هم کلاس مربیگیری را انجام دادیم. استعدادیابی و آمایش سرزمین را هم داشتیم.
بادبانی مادههای مختلف دارد
ابراهیمی گفت: بادبانی مادههای مختلفی دارد. در این رشته ۱۱۱ ماده وجود دارد که ۱۴ مورد آن در بازیهای آسیایی و ۱۰ مورد آن المپیکی هستند و مدالهای زیادی را به خود اختصاص میدهند. در ایران ما اسکی روی آب داریم که کایت به جای قایق ورزشکار را روی آب میکشد که البته خودش مادههای مختلفی را شامل میشود. موجسواری داریم که همان سیلینگ است که باز ماده های مختلفی دارد. همچنین انواع قایقها از جمله آبتیمیس، لیزری و هاوی ۱۵ و ۱۶ را دارد. قایق آبتیمیس برای آموزش اولیه است که برای ورزشکاران ۸ تا ۱۳ یا ۱۵ سال استفاده میشود. قرار است با تعمیم و گسترش این قایقها استعدادیابی کنیم و البته این نیاز به بودجه دارد. با چند شرکت تولید کننده مذاکره و امکانات را بررسی کردهایم. فعلا این مادهها را فعال داریم و روی سایر مادهها زیاد وقت نمیگذاریم.
انتهای پیام
نظرات