حبیباله آسوده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در راستای جمعآوری فطریه ۵۰ هزار پایگاه جذب فطریه در سطح کشور فعال است، اظهار کرد: این پایگاههای جمعآوری فطریه از طرف شورای زکات استان در محل برگزاری مراسم عید فطر مستقر هستند.
وی با اشاره به اینکه تمامی پایگاهها باید دارای مجوز شورای زکات شهرستان یا استان باشند و هر پایگاه باید برای دریافت فطریه عام، فطریه سادات و کفاره عمد و غیرعمد تجهیز شده باشند، گفت: از شب قبل از روز عید فطر تا بعد از مراسم در سراسر کشور پایگاهها مستقر هستند. همچنین تعدادی از پایگاهها در دو روز تعطیلی عید در معابر جهت دریافت فطریه مستقر خواهند بود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد همچنین از آمادگی دفاتر کمیته امداد جهت دریافت فطریه مردمی خبر داد.
آسوده در ادامه به تشریح روشهای پرداخت فطریه به صورت آنلاین پرداخت و افزود: افراد میتوانند فطریه عام خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۵۹۸۳۳، فطریه سهم سادات را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۶۸۱۱۵، کفاره عمد را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۸۴۶۶۶ و کفاره غیرعمد خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۷۶۴۰۷ واریز کنند.
وی افزود: همچنین شمارهگیری کد دستوری #۵*۸۸۷۷* و کد دستوری #۱۲* (که از روز پنجشنبه ۳۱ فروردین ماه فعال میشود) از دیگر روشهای پرداخت فطریه و کفاره است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه در اولین فرصت که مبالغ جمعآوری میشود، پرداختها با اولویت نیاز به افراد نیازمند شناسایی شده، تخصیص مییابد، گفت: سال گذشته ۵۶۰ میلیارد تومان فطریه در مجموع شورای زکات کشور، جمعآوری شده که ۴۸ میلیارد تومان توسط کمیته امداد جمع آوری شده است.
انتهای پیام
نظرات