• سه‌شنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402012915345
  • خبرنگار : 71368

عضو شورای شهر تهران مطرح کرد

انتقاد از عدم ایجاد برج‌های تخلیه گاز اضطراری در پایتخت زمان وقوع زلزله

انتقاد از عدم ایجاد برج‌های تخلیه گاز اضطراری در پایتخت زمان وقوع زلزله

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران از عدم اجرای مصوبه مدیریت بحران در مورد ایجاد برج‌های تخلیه گاز اضطراری در زمان وقوع زلزله واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین آقامیری صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه تهران دارای انشعابات زیاد گاز است، گفت: طبق مصوبه مدیریت بحران در سال ۹۶، اداره گاز باید برج‌های اضطراری تخلیه گاز در مناطق مختلف تهران ایجاد کند.

۳.۵ میلیون متر مکعب گاز در زیر تهران وجود دارد

وی با بیان اینکه در این راستا ۲۳ نقطه شناسایی شده که اداره گاز برای ایجاد این برج‌های ۶۰ تا ۸۰ متری به فضای ۴۰۰ متری احتیاج دارد تا در زمان وقوع زلزله گازهای باقیمانده در لوله‌ها را به سرعت تخلیه کند، تصریح کرد: ۳.۵ میلیون متر مکعب گاز در زیر تهران وجود دارد که کارشناسان ژاپنی که چند سال پیش به تهران آمدند اعلام کردند که قبل از اینکه ریزش آوار در زلزله‌های بالای هفت ریشتر جان مردم را بگیرد شاهد انفجار علمک‌های گاز خواهیم بود.

اداره کار در انتظار زمین برای ایجاد برج‌های تخلیه گاز اضطراری 

عضو شورای شهر تهران گفت: اداره گاز با ارائه گزارش فنی اعلام کرده است که می‌تواند با کارگذاری این برج‌ها در ظرف چند ثانیه نسبت به تخلیه اضطراری گازها اقدام کند؛ اما پیگیری‌ها نشان داده است که هنوز شهرداری زمین‌های مورد نظر را در اختیار اداره گاز قرار نداده و این در حالیست که قرار بوده در سال ۹۸ ایجاد این برج‌ها تمام شود، اما تا کنون هیچ اقدامی صورت نگرفته و این در حالیست که اداره گاز معتقد است تجهیزات اجرای این طرح مهم را خریداری کرده و در انبارها نگهداشته است و تنها منتظر زمین هستند.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران در واکنش به این تذکر گفت: خیلی از زمین‌های مورد نظر گرانقیمت هستند و باید شهرداری آنها را بخرد و بهتر بود اداره گاز که این مقدار انشعاب دارد از اول خودشان فکر می‌کردند نه اینکه توقف داشته باشند شهرداری آن را انجام دهد. البته شورا و شهرداری نیز این مسئله را پذیرفته‌اند اما باید بررسی شود که ایجاد برج‌های ۸۰ متری آن هم وسط بافت مسکونی چگونه خواهد بود و نمونه‌های خارجی را نیز باید بررسی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha