• دوشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402012814442

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان قم:

از حضور خانواده‌های قمی در طرح‌های فروش کالاهای تملیکی استقبال می‌کنیم

از حضور خانواده‌های قمی در طرح‌های فروش کالاهای تملیکی استقبال می‌کنیم

ایسنا/قم مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان قم گفت: به دنبال این هستیم که خانواده‌ها نیز در طرح‌های فروشی که می‌گذاریم شرکت کنند تا کالاها به صورت مستقیم به دست مردم برسد؛ اما به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب این امر تاکنون محقق نشده است.

حسین اصغری در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: اداره کل جمع‌آوری و فروش کالاهای قاچاق در حوزه کالاهای قاچاق و دپو شده در استان فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: کالاهای قاچاق و دپو شده بعد از ضبط توسط دستگاه‌های کاشف، به ما تحویل داده می‌شود. ما نیز بعد از اینکه رای قطعی صادر می‌شود کار خود را شروع می‌کنیم.

وی بیان کرد: کالاهای مذکور توسط کارشناسان قیمت‌گذاری می‌شوند و به سه شیوه مذاکره، مزایده و حراج حضوری به فروش می‌رسند و پول حاصل از این فروش نیز مستقیم وارد خزانه کشور می‌شود.

اصغری با بیان اینکه بخشی از کار این اداره مربوط به کالاهای رسوبی است، اظهار کرد: کالاهایی وجود دارند که بیش از ۲۰ سال در انبارها مانده است و مالکان آن به دلایل مختلف نتوانسته‌اند این کالاها را به فروش برسانند یا از گمرک ترحیص کنند. این کالاها به ما واگذار می‌شود تا تکلیف آن‌ها را مشخص کنیم.

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان قم اضافه کرد: این کار بزرگی است؛ زیرا سال‌ها است که در این زمینه کاری انجام نشده است و در استان قم نیز از سال ۱۳۹۷ این فرآیند آغاز شد. در صورتی که کالاهایی داشتیم که بیش‌ از ۲۰ سال از دپو آن‌ها می‌گذشت.

وی افزود: به دنبال این هستیم که خانواده‌ها نیز در طرح‌های فروشی که می‌گذاریم شرکت کنند تا کالاها به صورت مستقیم به دست مردم برسد؛ اما به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب این امر تاکنون محقق نشده است.

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان قم با اشاره به اینکه فروش کالاها هر ماه از طریق سامانه ستاد صورت می‌گیرد، ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه ستاد کالاهای بارگذاری شده را انتخاب و قیمت خود را پیشنهاد دهند.

وی با اشاره به اینکه اولین فروش سال جدید در اردیبهشت صورت می‌گیرد، اظهار کرد: با توجه به نوع کالایی که برای فروش گذاشته می‌شود میزان استقبال شرکت کنندگان متفاوت است.

اصغری با بیان اینکه لوازم خانگی، تاسیسات، مواد سریع الفساد (مواد خوراکی) و پارچه بیشترین سهم را در این کالاها دارند، گفت: فروش برخی از کالاها مانند پوشاک در داخل ممنوع است باید به خارج از کشور صادر شوند و فقط برخی از دستگاه‌های خاص مانند کمیته امداد می‌توانند از آن استفاده کنند تا به جامعه هدف برسانند.

وی با بیان اینکه دو انبار در استان و چهار انبار در منطقه اقتصادی سلفچگان داریم، یادآور شد: بیش از ۱۰ دستگاه بر عملکرد ما نظارت دارند که به صورت دوره‌ای کارهای صورت گرفته را  بازرسی می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha