علی ملکشاهی با اشاره به اجرای این طرح با مشارکت انجمن تغذیه سالم و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اظهار کرد: در تلاشیم تا با سمت و سو دادن نانوایی ها به پخت نان با آرد کامل، نان را با بیشترین خواص غذایی به سفره مردم برسانیم.
ملکشاهی افزود: با همکاری انجمن کارخانه های استان کرمانشاه درصد سبوس موجود در آرد را به شش درصد رسانده ایم تا شاهد طبخ نان با آرد کامل در واحدهای خبازی کرمانشاه باشیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه ادامه داد: در حال حاضر یک واحد خبازی به صورت آزمایشی آماده پخت نان با آرد کامل در کرمانشاه است و بزودی این امر در اغلب واحدهای خبازی سراسر استان به اجرا در خواهد آمد
وی سپس با اشاره به خواص نان کامل برای بدن انسان، گفت: با مصرف نان کامل آمار بروز چاقی، دیابت، سکته و سرطان در جامعه کاهش معناداری پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: مصرف نان کامل علاوه بر تامین فیبر مورد نیاز بدن، تاثیر زیادی در تامین ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای واگیردار وغیرواگیر خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات