قاسم کاظمی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعمال انواع حمایتها از هنرمندان صنایع دستی در استان، اظهار کرد: در سال گذشته اقدامات حمایتی چون تجلیل از هنرمندان پیشکسوت و دارای نشان ملی، برگزاری دوره های آموزش شاغلین، افتتاح بازارچه دائمی صنایع دستی شهرستان های کمیجان و نیمور محلات، برگزاری جمعه بازار صنایع دستی در اراک، برگزاری جلسات با هنرمندان جهت هم اندیشی و رفع مشکلات، شرکت آثار هنرمندان در جشنواره فجر صنایع دستی و... به انجام رسید.
وی با اشاره به صدور مجوزهای سه گانه و پروانه تولید انفرادی به تعداد ۵۳۶ فقره و صدور پروانه تولید کارگاهی به تعداد ۳ فقره، افزود: در سال گذشته ۵۰۲ مورد کارت شناسایی برای هنرمندان و سه کارت برای زندانیان فعال در حوزه تولید محصولات صنایع دستی صادر شد.
قاسمی تصریح کرد: به جهت حمایتهای مادی از هنرمندان در سال ۱۴۰۱، بیش از ۱۲۶ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به بانک معرفی شدند که از این رقم، بیش از ۱۰۶ میلیارد ریال تسهیلات اخذ شد، همچنین در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ و اعتبار ۱۴۰۰، ۹۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال جذب شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۳ نفر جهت پوشش بیمه ای به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که در نهایت ۵۶ نفر تحت پوشش قرار گرفتند، گفت: البته هنوز ۳۱۰ نفر از هنرمندان صنایع دستی استان مرکزی فاقد پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
معاون صنایع دستی استان مرکزی در خصوص صادرات صنایع دستی استان بیان کرد: در سال گذشته ۵۶ هزار و ۵۰۰ دلار صادرات انواع صنایع دستی از استان صورت گرفته است.
قاسمی برگزاری دوره های آموزش شاغلین صنایع دستی به منظور آشنایی هنرمندان با مباحث مرتبط با تولید و فروش آثار از جمله طراحی و بازاریابی که منجر به ارتقاء کیفیت آثار تولیدی و آشنایی هنرمندان با نحوه بازاریابی و بازارداری شود را از جمله برنامه های حمایت از محصولات صنایع دستی استان در سال ۱۴۰۲ دانست و گفت: تعامل با ارگان های دولتی و خصوصی(معرفی هنرمندان به ارگان ها) به منظور خرید از هنرمندان صنایع دستی جهت اهداء هدایا به کارکنان و...، کمک و حمایت از بخش خصوصی جهت راه اندازی و تأسیس تعاونی هنرمندان صنایع دستی استان و شناساندن هرچه بیشتر رشته های صنایع دستی به عموم مردم از طریق چاپ کتابچه تخصصی، ساخت فیلم و... از دیگر برنامههای مدنظر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات