• چهارشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402012311498
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

آنچه از سبک زندگی علوی به تحقق شعار سال می‌رسد

آنچه از سبک زندگی علوی به تحقق شعار سال می‌رسد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌ جنوبی گفت: زندگی حضرت علی(ع) از نظر کار و تلاش و تولید در بالاترین سطح و از منظر مصرف در پایین‌ترین سطح بود که توجه به این بخش از زندگی ایشان می‌تواند ما را به تحقق شعار سال و شروع آن از هر خانه رهنمون شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مشرفی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که اگر حضرت علی(ع) نبودند آینده اسلام چه بود، اظهار کرد: زمانی که پیامبر اسلام(ص) نهال تازه اسلام را کاشتند نیاز به افرادی داشتند که از این نهال مراقبت کرده و از تحریف آن جلوگیری کنند.

وی افزود: بعد از رحلت پیامبر(ص) نیاز بود حاکمیت دین به کسی سپرده شود تا اصول دین پابرجا بماند و این شخص کسی جز حضرت علی(ع) که در دامان پیامبر(ص) تربیت یافته، نبود تا اسلام با ویژگی‌های درست آن حفظ شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌ جنوبی بیان‌ کرد: حضرت علی(ع) با همیاری که با پیغمبر اسلام(ص) داشت برای ثبات اسلام و حیات بخشی آن جان فشانی و ایستادگی کرده و صبر ایشان و فرزندان آن حضرت در طول تاریخ باعث شد تا اسلام حقیقی زنده مانده و از مسیر خود منحرف نشود.

مشرفی با بیان اینکه اگر افرادی چون حضرت علی(ع) نبودند با هجمه‌هایی که نااهلان به اسلام وارد کردند این دین از مسیر عدالت گستری خود خارج می‌شد، افزود: برتری امیرالمومنین باعث شد تا پیامبر(ص)‌ ایشان را برای حراست از اسلام برگزیند.

وی با بیان اینکه در شرایطی که در دنیا شاهد آن هستیم اسلام با فریاد عدالت خواهی امام راحل و پیروزی انقلاب اسلامی ایران ارائه شد و این ادامه راه اسلام در ایران و کشورهای اسلامی نتیجه تلاش حضرت امیرالمؤمنین است، تصریح کرد: اگر این امر نبود اصول اصلی اسلام توسعه نمی‌یافت.

مشرفی در خصوص شبیه به امام علی(ع) شدن و مانند ایشان زندگی کردن، افزود: حضرت علی(ع) می‌فرمایند که شما نمی‌توانید مانند من زندگی کنید؛ اما چهار ویژگی را رعایت کنید تا به من بپیوندید؛ اهل بی میلی به دنیا و کار و تلاش باشید؛ زندگی عفیفانه داشته و در تعاملات با یکدیگر پای قول و قرارهایتان محکم بایستید و به عهد و پیمان‌هایتان وفادار باشید.

وی بیان کرد: سبک زندگی حضرت علی(ع) شاخصه‌هایی داشت که از جمله آن تلاش و کار بسیار و زندگی با حداقل‌های امور مادی بود و ایشان همراه حضرت زهرا(س)‌ ایثارگری‌های بسیاری برای حفظ دین داشتند.

مشرفی از کار و تلاش حضرت علی(ع) برای احیای زمین‌های کشاورزی و حفر چاه و سپس وقف آن برای دین اسلام گفت و ادامه داد: آن حضرت نیمه‌های شب برای کمک به مستمندان و یتیمان تلاش می‌کردند که همین ویژگی ایشان را به مردم نزدیک کرد.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت علی(ع) از نظر کار و تلاش و تولید در بالاترین سطح و از منظر مصرف در پایین‌ترین سطح بود، تصریح کرد: این امر برخلاف زندگی‌های رایج امروزی که پرمصرف و کم تولید بوده، است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌ جنوبی بیان کرد: شاخصه‌های زندگی آن حضرت را در این زمان نیز می‌توان با تولید بیشتر و مصرف کم‌تر ادامه داد و این امر که رهبر معظم انقلاب مضمون شعار امسال را براساس تولید ملی مطرح کردند نیز همین است چراکه مصرف گرایی افزایش یافته، اما برای تولید کردن کم‌تر پیش می‌آید که همه امکانات خود را بسیج کنیم.

مشرفی با بیان اینکه معلوم است نمی‌توانیم مانند معصومی چون حضرت علی(ع) روزگار بگذرانیم، اما می‌توانیم شبیه ایشان باشیم، تصریح کرد: به طور مثال نمی‌توانیم دائما کار کنیم، اما حداقل همان چند ساعتی که در طول روز کار می‌کنیم درست کار کنیم.

وی یادآور شد: مانند فردی چون حضرت علی(ع) زندگی کردن سخت است، اما می توانیم حداقل شبیه ایشان باشیم و در مسیر حقانیت این امام بزرگوار قرار گیریم؛ کافی است کمی به سبک زندگی خود بنگریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha