دکتر علی فرهادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر با احتساب تختهای بخش خصوصی و تامین اجتماعی ۳۲۰۰ تخت در لرستان فعال است.
وی ادامه داد: تعداد تختهای بیمارستانهای دولتی استان ۲۴۰۰ مورد اعلام شده و این درحالیست که سرانه تختهای دولتی لرستان ۱.۳ و این رقم در کل استان ۱.۷ تخت است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سرانه تختهای دولتی در کشور ۱.۸ که با احتساب تختهای بیمارستانهای خصوصی ۲ است.
فرهادی افزود: چنانچه بتوانیم ۱۰۰۰ تختی که مربوط به بیمارستانهای در دست ساخت لرستان را به بهرهبرداری برسانیم میتوانیم به نرم تختهای دولتی در کشور برسیم.
وی در ادامه گفت: بیمارستان کوهدشت ۳۰ درصد پیشرفت دارد و وضعیت پروژه خوب است اما تزریق اعتبار از سوی برنامه و بودجه خوب نبوده و این درحالیست که جزو مصوبات سفر هیات دولت به لرستان محسوب میشود.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: انتظار داریم با توجه به اینکه بیمارستان کوهدشت پروژه مهمی است تزریق اعتبارات خوبی به آن را شاهد باشیم.
فرهادی گفت: وضعیت پیشرفت بیمارستان نیایش بهتر شده و به لحاظ تخصیص اعتبارات(ماده ۵۶ و اعتبارات وزارت بهداشت) مشکلی نداریم.
وی اظهار کرد: بیمارستان دورود منتظر تزریق اعتبارات سازمان برنامه برای آن هستیم تا پروژه شتاب بیشتری به خود گیرد.
انتهای پیام
نظرات