• یکشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402012009505
  • منبع : شهرداری تهران

مدل ذخیره‌سازی و جمع‌آوری پسماند در پایتخت تغییر می‌کند

مدل ذخیره‌سازی و جمع‌آوری پسماند در پایتخت تغییر می‌کند

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند، گفت: امسال مدل ذخیره‌سازی و جمع‌آوری پسماند را در شهر تهران بعد از سالها تغییر می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، حبیب پوش پارس در این باره اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ به دنبال این هستیم که مدل ذخیره سازی و جمع آوری پسماند را در شهر تهران بعد از سالها تغییر دهیم. به دنبال این هستیم که با شهروندان دیالوگ مشترکی داشته باشیم و برای فرایند اجرایی در تفکیک زباله از مبدأ، ذخیره سازی در مخازن نبش کوچه‌ها و نحوه جمع آوری زباله، برنامه داریم.

وی عنوان کرد: این موضوع با تأیید شهردار تهران و کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران در حال پیگیری است. همچنین جلسه ای هم با سازمان بازرسی داشتیم و هماهنگی لازم انجام شد.

بر اساس گزارش سایت شهر، سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم بعد از سال‌ها اقدام متفاوتی را انجام دهیم که هدف آن، ارتقاء کیفیت پاکیزگی در محلات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha