• شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402011908583
  • خبرنگار : 71282

در گفت‌وگو با ایسنا تشریح شد

جزئیات بیمه اجتماعی قالیبافان

جزئیات بیمه اجتماعی قالیبافان

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف با اشاره به جزئیات بیمه اجتماعی قالیبافان از وجود ۵۰۰ هزار بافنده در صف انتظار بیمه خبر داد و ابراز امیدواری کرد: این تعداد تا پایان امسال تحت پوشش بیمه اجتماعی صندوق روستاییان و عشایر قرار گیرند.

عبدالله بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آمار قالیبافان بیمه شده در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی داریم و حداقل دوبرابر این رقم یعنی ۵۰۰ هزار نفر در صف انتظار بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که متاسفانه به دلیل عدم حمایت و عدم تامین منابع برای پوشش قالیبافان نتوانستند از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.

وی افزود: امیدواریم که تا پایان سال ۵۰۰ هزار بافنده‌ای که در صف انتظار قرار دارند تحت پوشش بیمه اجتماعی صندوق روستاییان و عشایر قرار بدهیم و درصدد هستیم که در تمام شهرها و روستاها مکانیسم کارگزاری بیمه قالیبافان به صورت حضوری نیز انجام شود و نماینده اتحادیه جهت ثبت نام حضور داشته باشد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف تنها راه برای بیمه قالیبافان را پرداخت حق بیمه صندوق روستاییان و عشایر دانست و گفت: اگر بافندگان بخواهند خود را بیمه خویش فرمایی کنند باید ماهیانه ۱.۵ میلیون تومان بابت بیمه پرداخت کنند در حالی که مبلغ بیمه تامین اجتماعی پایین‌تر است ولی در تامین اجتماعی به دلیل نبود منابع کافی امکان بیمه قالیبافان وجود ندارد لذا بیمه اجتماعی صندوق روستاییان و عشایر برای قالیبافان بهتر است چون مبلغ ۱.۵ میلیون تومان حق بیمه را برای کل یکسال می‌پردازند.

بهرامی با بیان اینکه مزیت بیمه اجتماعی از تامین اجتماعی برای کارگران بهتر است، گفت: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر صندوقی جوان است و این ظرفیت را دارد که افراد بیشتری را جذب کند. در بیمه صندوق روستاییان و عشایر ۷۰ درصد مبلغ حق بیمه را دولت و ۳۰ درصد را بافنده می‌پردازد و برای کسانی که توانایی بیمه خویش فرمایی ندارند مطلوب‌تر است و در آینده از مستمری بازنشستگی و از کارافتادگی می‌توانند استفاده کنند.

رئیس کمیسیون فرش، ‌ صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون جهت بهره‌مندی قالیبافان از بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گفت: متقاضیان در صورت تمایل می‌توانند هم از طریق سایت اتحادیه تعاونی‌های فرش برای ثبت نام و بارگذاری مدارک خود اقدام کنند و هم می‌توانند مستقیما به اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف یا اتحادیه شهر و روستای خود مراجعه کنند و مدارک و مستنداتشان را به صورت فیزیکی ارائه دهند تا اتحادیه بارگذاری کند.

به گفته وی در حال حاضر ۱۷۰۰ تعاونی فرش در سطح کشور وجود دارد و چنانچه قالیبافان نتوانستند وارد سامانه شوند یا مدارک خود را بارگذاری کنند می‌توانند از طریق اتحادیه اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha