• چهارشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402011607227
  • خبرنگار : 71607

ورود «ChatGPT» به کلاس دانش‌آموزان قبرسی

ورود «ChatGPT» به کلاس دانش‌آموزان قبرسی

دانش آموزان مقطع دبیرستانی و معلمان آنها در قبرس نمونه اولیه یک ربات مجهز به فناوری هوش مصنوعی ChatGPT را برای بهبود تجربیات تدریس در کلاس ایجاد کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، این ربات که توسط افراد سه مدرسه پاسکال در قبرس ساخته شده، «آلنستین»(AInstein) نام دارد و تقریباً به اندازه یک بزرگسال کوچک است و شبیه یک نسخه مجسمه‌سازی شده از «مرد میشلین»(Michelin Man) است.

این ربات مجهز به «ChatGPT» یک چت بات است که توسط شرکت ایالات متحده OpenAI توسعه یافته و توسط شرکت مایکروسافت(MSFT. O) پشتیبانی می‌شود. یک صفحه نمایش در چهره آن وجود دارد که سعی می‌کند با پلک زدن و اخم کردن ویژگی‌های انسان را تقلید کند.

وقتی با لهجه آمریکای شمالی صحبت می‌کند، می‌تواند جوک بگوید، سعی می‌کند یونانی صحبت کند و در مورد نحوه تدریس نظریه نسبیت آلبرت اینشتین در کلاس راهنمایی کند.

او می‌گوید فیلم مورد علاقه‌ای ندارد اما از خواندن کتاب‌های علمی و گذراندن اوقات فراغت با ویولن خود لذت می‌برد.

«ریچارد ارخوف»(Richard Erkhov) دانش آموز ۱۶ ساله، برنامه‌نویس اصلی مغز هوش مصنوعی، گفت هوش مصنوعی به طور تصاعدی در حال بهبود است. ارخوف به رویترز گفت: این ممکن است در بسیاری از زمینه‌های زندگی مانند آموزش و پزشکی کمک کند.

یکی دیگر از دانش اموزان، «ولادیمیر بارانوف»(Vladimir Baranov)  ۱۵ ساله، گفت که این فناوری باورنکردنی است.

او گفت: این فناوری تفکر انسان را تقلید می‌کند و مانند انسان‌ها پاسخ می‌دهد.

معلمان می‌گویند، هدف نهایی «آلنستین» گنجاندن آن در آموزش است.

«الپیدوفوروس آناستاسیو»(Elpidoforos Anastasiou) معلم و مدیر پروژه گفت: این یک تجربه بسیار تعاملی است. دانش آموزان می‌توانند از او سوال بپرسند، او می‌تواند پاسخ دهد و حتی می‌تواند کار معلمان را برای ارائه یک درس به طور موثرتر تسهیل کند.

آناستاسیو نشان داد که چگونه می‌توان هوش مصنوعی را با کلاس درس تطبیق داد و نشان داد که چگونه اتساع زمان گرانشی از نظریه نسبیت زمان آلبرت اینشتین را می‌توان با حرکت آونگ نسبت به میدان گرانشی که در آن قرار دارد توضیح داد.

اعضای پروژه گفتند، تجربه آنها با «آلنستین» نشان داد که هوش مصنوعی چیز دلهره آوری نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha