به گزارش ایسنا، پیرو تفاهمنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یونسکو، طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از طریق دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.
در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است:
«با توجه به اهمیت موضوع برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمانسازی و معرفی ایران و نیز ضرورت سیاستگذاری در جهت ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن، انستیتو در جهت اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایستهای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا از طریق نشر آن به عنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگها، فرهنگ غنی ایران در حوزه غذا به جهان معرفی شود».
انتهای پیام
نظرات