محمد رضایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه علف های هرز یکی از مهمترین عوامل خسارت زا به مزارع به حساب می آید، اظهار کرد: سالانه در این استان در سطح ۸۰ تا ۱۳۰ هزار هکتار علیه علف های هرز مبارزه انجام می شود.
وی با بیان اینکه میزان خسارتی که علف های هرز به مزارع وارد می کنند تا ۲۵ درصد نیز می رسد، افزود: متاسفانه در سال زراعی جاری با کاهش شدید بارندگی و سرمازدگی مواجه بودیم و این امر سبب شده تا میزان رشد گندم و جو نسبت به علف های هرز خیلی عقب تر باشد و درحال حاضر در این استان، زراعت در مقابل علف های هرز قرار گرفته است.
رضایی با تاکید بر اینکه زمان مبارزه با علف های هرز در مزارع استان فرا رسیده است، تصریح کرد: هزینه های انجام مبارزه در ابتدای کار بسیار کمتر از خسارتی است که علف های هرز به علت عدم سمپاشی به مزارع وارد می کنند.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان باید در زمان پنجه دهی گندم و جو امر مبارزه با علف های هرز را انجام دهند، گفت: اما متاسفانه بسیاری از افراد زمان مبارزه با این آفت را به هنگام ساقه دهی گیاه موکول می کنند که این تاخیر در مبارزه، سبب وارد شدن خسارت در مزارع شده است. از سوی دیگر نیز سم پاشی به گیاه استرس وارد می کند.
انتهای پیام
نظرات