«علی کرمی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص جزئیات ورود سامانه بارشی به استان گفت: این سامانه از صبح روز یکشنبه ششم فروردین ماه شروع و تا اواخر وقت روز دوشنبه هفتم فروردین ماه ۱۴۰۲ در کل استان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: طی این سامانه بارشی، بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید لحظه ای، در نقاط مستعد تگرگ، برخی ارتفاعات سردسیری بارش برف پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اختلال در تردد جاده ای، احتمال برخورد صاعقه، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان آب و طغیان رودخانه ها، احتمال ریزش تگرگ و آسیب به محصولات کشاورزی از جمله مخاطرات این سامانه بارشی است.
کرمی تصریح کرد: توصیه می شود دستگاههای اجرایی و امدادی جهت اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی آمادگی داشته باشند، از توقف در بستر رودخانه ها پرهیز شود، در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها تردد نشود، از کوهنوردی و چرایی دام در مناطق مرتفع با توجه به وقوع صاعقه خودداری شود، بدلیل احتمال ریزش تگرگ تدابیر لازم جهت جلوگیری از خسارات احتمالی به محصولات کشاورزی اتخاذ شود و استحکام تاسیسات کشاورزی، گلخانه ها و سایر سازه های موقت کنترل شود.
وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته امامزاده جعفر شهرستان گچساران با بیشینه دمای ۲۳.۴درجه سانتیگراد گرمترین و شهر سی سخت با کمینه دمای ۲.۶ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بوده اند.
گفتنی است که از ابتدای سال زارعی جاری تا ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه پنجم فروردین ماه ۱۴۰۲ میانگین بارش های ثبت شده در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد ۶۴۶.۳ میلیمتر بوده در حالی که در مدت مشابه سال قبل میانگین بارش ها ۵۰۷.۴میلی متر به ثبت رسیده است.
انتهای پیام
نظرات