• شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402010501680
  • خبرنگار : 50040

معاون گردشگری گیلان:

۷.۵ میلیون گردشگر نوروزی به گیلان آمدند/ اشغال ۱۱۰ درصدی اقامتگاه ها

۷.۵ میلیون گردشگر نوروزی به گیلان آمدند/ اشغال ۱۱۰ درصدی اقامتگاه ها

ایسنا/گیلان معاون گردشگری گیلان، از رشد ۱۲۰ درصدی ورود گردشگران نوروزی به استان خبر داد و گفت: هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگر طی ۹ روز گذشته وارد گیلان شدند.

رضا حسن پور در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی تا روز گذشته، ۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگری وارد استان گیلان شدند، اظهار کرد: از این تعداد چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر/شب اقامت داشتند.

وی از رشد ۱۲۰ درصدی ورود گردشگران نوروزی به گیلان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: ضریب اشغال اقامتگاه های گردشگری استان نیز ۱۱۰ درصد است.
معاون گردشگری اداره کل مراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان همچنین شهرستان های فومن، انزلی و لاهیجان را دارای بیشترین گردشگر دانست و تصریح کرد: ماسوله و قلعه رودخانه میزان بیشترین حجم از گردشگران نوروزی بودند.

حسن پور بر معرفی مسیرهای گردشگری جهت ساماندهی سفر تاکید و اضافه کرد: ساماندهی سفر با تعریف مسیرهای گردشگری جهت رفاه حال مسافران و گردشگران و همچنین جلوگیری از استفاده بیش از ظرفیت یک منطقه ضرورت دارد.

وی از معرفی مسیر گردشگری تفریحی - مذهبی گیلان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان مسیر گردشگری جنگلی، کوهستانی، تفریحی و مذهبی امامزاده اسحاق و امامزاده ابراهیم را به منظور انجام سفر و بازدید پیشنهاد می کند.

معاون گردشگری گیلان همچنین از تعریف مسیر گردشگری خوراک در استان گیلان خبر داد و بیان کرد: گردشگری خوراک از جاذبه هایی است که می تواند تعیین کننده مقصد گردشگران فراوانی در کشور و حتی جهان باشد.

حسن پور با بیان اینکه استان گیلان با دارا بودن حدود ۴۰۰ نوع تنوع غذایی شامل پیش غذا، شیرینی، کلوچه، نان، خوراک و دسر و ثبت شهر رشت به عنوان شهر جهانی خلاق خوراک یکی از مقاصد اصلی سفر در ایران است، متذکر شد: مسیر گردشگری خوراک گیلان از مبدا رشت به مقصد آستانه اشرفیه است.

وی مسیر گردشگری خوراک را دارای تنوع غذایی فراوان محلی شامل لقد دموج، کولی بیج نان، گمج کباب، باقلا فسنجان، شیرین تره، سیر قلیه و کشتا دانست و اضافه کرد: مسافران و گردشگران با حضور در این منطقه می توانند از غذاهای محلی و خوشمزه که دارای طعم و رنگ بسزایی نیز است بهره مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha