سیروس گل عنبر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فرا رسیدن ماه رمضان، از تعیین نرخ حلیم و آش عباسعلی در کرمانشاه یاد کرد و افزود: قیمتها نسبت به سال گذشته تا حدودی بیشتر شده، بگونهای که سال گذشته قیمت هر کیلو حلیم ۳۸ هزار تومان و آش عباسعلی ۴۴ هزار تومان بود.
وی ادامه داد: دلیل اصلی افزایش قیمت بالا رفتن قیمت مواد اولیه خصوصا گوشت و حبوبات است، بگونهای که در یکسال اخیر افزایش قابل توجه قیمت گوشت را شاهد بودهایم، اما برای رفاه حال مردم افزایش قیمت آش و حلیم متناسب با افزایش واقعی قیمت مواد اولیه نبود.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته در کرمانشاه با تاکید بر اینکه تمام واحدهای صنفی ملزم به رعایت قیمتهای مصوب هستند، یادآور شد: هیچ واحدی حق ندارد به بهانههای مختلف آش و حلیم را با قیمت بیشتر عرضه کند.
گل عنبر اضافه کرد: البته با توجه به افزایش قیمتی که در ظروف یکبار مصرف داشتیم، هزینه ظروف جدا محاسبه شده و بهتر است افراد از منزل ظرف مناسب برای خرید آش و حلیم همراه بیاورند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در این ایام شاهد تداخل صنفی هستیم و برخی واحدهای دیگر و حتی مراکز غیرمجاز نیز سراغ عرضه آش و حلیم میروند، از مردم خواست برای خرید آش و حلیم حتما به مراکز مجاز مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات