• شنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402010100326
  • خبرنگار : 71431

دستگیری ۶۸ هزار متهم اقتصادی در کشور

دستگیری ۶۸ هزار متهم اقتصادی در کشور

پلیس امنیت اقتصادی در سال گذشته بیش از ۶۸ هزار متهم اقتصادی را دستگیر کرده است.

به گزارش ایسنا، پلیس امنیت اقتصادی فراجا گرچه جزو یگان‌ها و پلیس‌های تازه‌ تاسیس در مجموعه انتظامی کشور به شمار می‌رود، اما درهمین مدت که کمتر از چهار سال از تاسیس آن گذشته، اقدامات قابل توجهی را انجام داده و توانسته به یکی از یگان‌های کلیدی در انتظامی کشور بدل شود.

پیش‌بینی، کنترل، پیشگیری، شناسایی، کشف و مقابله با فعالیت‌ها و جرایم اقتصادی نظیر زمین‌خواری، پول‌شویی، قاچاق کالا، فرار مالیاتی، وام‌ها و تسهیلات غیرمجاز بانکی و... از جمله وظایف این پلیس است. از این رو به نظر می‌رسد که با توجه به نامگذاری امسال به نام «مهار تورم و رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری، پلیس امنیت اقتصادی نقش پررنگی را برعهده داشته باشد. در حال حاضر و از بهمن ماه سال ۱۴۰۱،  سردار حسین رحیمی، ریاست این پلیس تخصصی در مجموعه فراجا را برعهده دارد.

پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۱ چه کرد؟

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۱ گفت:‌ با توجه به حساسیت ها و مطالبه به حق عموم جامعه در حوزه کشف جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سالی که گذشت، قریب به ۶۸ هزار متهم اقتصادی را شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضایی داده است. 

وی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی بیش از ۴۳ هزار وسیله نقلیه قاچاق را نیز در سراسر کشور کشف کرده است، گفت: این پلیس در حیطه های زمین خواری، جرایم پولشویی و احتکار کالاهای اساسی نیز به ترتیب با افزایش ۶۰، ۲۹ و ۲۰ درصدی کشفیات مواجه بوده است.

به گفته منتظرالمهدی بررسی، بازرسی و بازبینی حدود ۱۳۴ هزار محموله گمرکی و دستگیری حدود هزار نفر قاچاقچی نیز از دیگر اقداماتی است که در سال ۱۴۰۱ از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی فراجا انجام شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۱-۱۲ ۰۹:۵۹

ببخشید ۴۳ هزار وسیله نقلیه قاچاق چطوری وارد کشور شده؟ مگر اتومبیل وسیله کوچکی است که با کوله بر و شوتی جابجا شود؟