احسان زارع زاده، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تنوع غذایی در کردستان اظهار کرد: متاسفانه دنیای مدرن باعث دوری مردم از غذاهای اصیل شده است.
وی افزود: در ابتدای فراخوان جشنواره حدود۲۰۰ نفر شرکت کردند که بعداز بررسی نوع غذا و تایید سنتی بودن آنها به ۱۰۰ نفر رسید.
دبیر اولین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی کردی و ایرانی بیان کرد: در نهایت ۷۵نفر از شرکت کنندگان در این جشنواره منتخب و مورد داوری قرار گرفتند، که در آخر نفرات برتر معرفی و از آنها تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است، این جشنواره در تاریخ ۲۶و۲۷ اسفندماه در محل شهربازی دریاچه زریبار مریوان برگزار شد.
لازم به ذکر است، همزمان با برگزاری جشنواره بزرگ آشپزی سنتی کوردی و ایرانی، نمایشگاه غذاهای سنتی برگزار و در همان محل این غذاهاپخت و عرضه شد.
انتهای پیام
نظرات