• پنجشنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401122518385
  • خبرنگار : 71589

کارمندان سابق OpenAI برای ChatGPT رقیب تراشیدند

کارمندان سابق OpenAI برای ChatGPT رقیب تراشیدند

"کلود" نام یک ربات هوش مصنوعی گفتگوگر جدید است که توسط کارمندان سابق شرکت توسعه‌دهنده ChatGPT ساخته شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، شرکت آنتروپیک (Anthropic) که توسط کارمندان سابق شرکت OpenAI به نام دنیلا (Daniela) و داریو آمودی (Dario Amodei) تأسیس شده است، چت‌بات هوش مصنوعی خود را با نام کلود (Claude) راه‌اندازی کرده است.

این شرکت این ربات گفتگوگر را با دیگر شرکت‌های فناوری مانند DuckDuckGo، Quora و Notion آزمایش کرده است و اکنون آماده همکاری با سایر مشتریانی است که به دنبال گنجاندن یک ربات گفتگوگر مفید و کمک کننده در محصولات خود هستند.

پس از موفقیت OpenAI با عرضه ChatGPT، ممکن است به نظر برسد که هر ربات گفتگوگر دیگری بیهوده است، چرا که مثلا تلاش گوگل برای نمایش هوش مصنوعی Bard خود پس از اینکه در یک معرفی عمومی یه یک سوال پاسخ نادرست داد، شکست خورد.

اکنون در حالی که مایکروسافت در تقویت هوش مصنوعی مبتنی بر GPT در محصولات خود پرتلاش بوده است، اعلام آنتروپیک مبنی بر عرضه ربات گفتگوگر خود اعتماد به نفس این شرکت را نشان می‌دهد.

آنتروپیک چگونه کلود را ساخت؟

شرکت آنتروپیک در سال 2021 توسط افرادی که شرکت OpenAI را ترک کرده بودند که یکی از آنها مهندس اصلی توسعه دهنده مدل زبانی بزرگ GPT-3 به نام تام براون(Tom Brown) بود، تاسیس شد. بنابراین شباهت‌های زیادی در فناوری استفاده شده برای آموزش کلود وجود دارد.

با این حال بنیان‌گذاران کلود (Claude) ادعا می‌کنند که از فهرستی از قوانین و اصول برای آموزش مدل هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند که از آن به عنوان هوش مصنوعی اساسی یاد می‌کنند.

پیش از این گزارش شده بود که چگونه کاربران توانستند کاری کنند که چت‌بات بینگ متعلق به شرکت مایکروسافت کمی تدافعی و عصبانی پاسخ دهد.

این در حالی است که طبق ادعای آنتروپیک، ربات کلود آموزش دیده است که تنها کمک کننده و مفید باشد و خیلی مودبانه از پاسخ دادن به سؤالاتی که ممکن است مضر باشد، امتناع کند.

طبق توضیح وب‌سایت این شرکت، آنتروپیک با آموزش بیشتر ربات خود در مرحله یادگیری تقویتی(RL) با مدل ترجیحی دیگری به این هدف دست یافت تا آن را بی‌ضرر کند.

آنتروپیک برای آزمایش اثربخشی کلود به شرکت‌ها اجازه دسترسی به این چت‌بات را داد. در میان آنها، شرکت DuckDuckGo از این فناوری برای راه‌اندازی ابزار جستجو برای کاربران خود استفاده می‌کند. گوگل نیز این فناوری را بسیار مفید دانسته و در اواخر سال گذشته 300 میلیون دلار در آنتروپیک سرمایه‌گذاری کرده است.

اکنون آنتروپیک Claude را در دو نسخه استاندارد و فوری عرضه کرده است که دومی راهی سریع‌تر، سبک‌تر و ارزان‌تر برای ادغام هوش مصنوعی در محصولات ارائه می‌دهد.

این شرکت می‌گوید که این ربات می‌تواند در جستجو، خدمات مشتری، فروش و همچنین کارهای پشتیبان برای شروع کار کمک‌کننده باشد.

ربات Claude طوری طراحی شده است که مستقل باشد و به دسترسی به اینترنت نیازی ندارد. علاوه بر این، می‌توان به آن یک شخصیت و لحن اختصاصی داد، چیزی که مایکروسافت نیز در حال کار برای فراهم کردن آن برای ربات خود است.

اکنون دیدن اینکه این چت‌بات جدید وارد معرکه شده، جالب است و باید ببینیم که مایکروسافت چگونه قصد دارد با آن رقابت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha