علی سالاروند امروز ۲۴ اسفندماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه تقریباً ۶۰ درصد از جمعیت شهری لرستان و کمتر از چهار تا پنج درصد از جمعیت روستایی استان تحت پوشش سیستم تصفیه فاضلاب استاندارد هستند، اظهار کرد: البته در کل کشور تقریباً همین شرایط در مورد فاضلاب روستایی وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم پیشبینی ایجاد سیستم تصفیه فاضلاب شهری استان خوب بوده است، عنوان کرد: در سفر اخیر دکتر رئیسی، رئیس جمهور به لرستان نیز خوشبختانه اعتبارات خوبی برای راهاندازی و رفع مشکلات سیستمهای فاضلاب شهرها استان اختصاص یافته است.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان تصریح کرد: الان شهرهای خرمآباد، بروجرد، الیگودرز و پلدختر دارای سیستم تصفیه فاضلاب هستند، اما ممکن است در برخی از حاشیه شهرهای دارای سیستم تصفیه فاضلاب هم به دلیل اینکه شبکه کامل نیست، مشکلات وجود داشته باشد که لازم است تکمیل شبکه تصفیه فاضلاب در دستور کار آبفا قرار گیرد.
سالاروند با تاکید بر اینکه بقیه شهرهای استان سیستم تصفیه فاضلاب ندارند، افزود: در این راستا پیشبینی میشود به برکت سفر اخیر رئیسی و پیگیری متولیان امر در سال ۱۴۰۲، سیستم تصفیه فاضلاب شهرهای الشتر و ازنا در مدار قرار گیرند.
وی با بیان اینکه کار در بقیه شهرها نیز شروع شده و در حال عملیاتی شدن است، گفت: اگر تخصیص اعتبارات در سالهای آینده نیز مورد پیگیری جدی قرار گیرد، وضعیت ایجاد سیستمهای تصفیه فاضلاب استان نیز مطلوب خواهد شد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان با اشاره به سیستم تصفیه فاضلاب روستایی استان، خاطرنشان کرد: در این حوزه همچنان مشکل داریم که میبایست وزارت نیرو به این موضوع ورود پیدا کند.
سالاروند با تاکید بر اینکه دستگاه متولی در این رابطه شرکت آب و فاضلاب است، ادامه داد: میتوان با تجمیع فاضلاب روستاهای همجوار، زمینه راهاندازی سیستم تصفیه فاضلاب استاندارد در روستاهای استان را نیز فراهم آورد.
وی اضافه کرد: با رفع مشکلات تصفیهخانه فاضلاب استان امکان بازچرخانی آب و استفاده مجدد از پساب تصفیه شده وجود دارد و مشکلات آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی و خاک و حتی چالش آبیاری احتمالی با فاضلاب در برخی نقاط محدود استان در زمان کم آبی، برطرف خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات