• چهارشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401122417116
  • خبرنگار : 30057

راه‌اندازی مرکز پژوهشی استخراج و فرآوری عصاره و اسانس در صنعت غذایی

راه‌اندازی مرکز پژوهشی استخراج و فرآوری عصاره و اسانس در صنعت غذایی

مؤسسه علوم و صنایع غذایی با همکاری بخش خصوصی یک مرکز پژوهشی‌وفناوری در زمینه استخراج و فرآوری عصاره، اسانس و ترکیبات با ارزش افزوده گیاهی، صنعتی و دارویی راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش ایسنا، این مؤسسه و یکی از شرکت‌های هلدینگ تفاهم‌­نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری در زمینه راه‌­اندازی مرکز پژوهشی و فناوری خلق دانش در استخراج و فرآوری عصاره، اسانس و ترکیبات با ارزش افزوده گیاهی، صنعتی و دارویی امضا کردند.

بر اساس این تفاهم‌نامه طرفین متعهد به توسعه همکاری‌­های علمی، فنی و پژوهشی، تعریف و اجرای طرح‌های پژوهشی کلان و بلند­مدت (مگا پروژه) و تدوین دانش فنی مرتبط، توسعه محصولات جدید با ارزش افزوده بالا و تدوین استانداردهای مورد نیاز در زمینه مواد اولیه و محصولات ذی­ربط و غیره در حوزه ماموریت مرکز از سوی مؤسسه و تأمین منابع، اعتبارات و زیرساخت‌­های لازم برای اجرای اقدامات مزبور از سوی گروه صنعتی بخش خصوصی شدند.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، تامین منابع مالی پایدار در راستای اجرای برنامه‌­های توسعه مرکز به منظور استخدام و به کارگیری پژوهشگران، اعضای هیات علمی و نیروهای تخصصی مورد نیاز، تخصیص پژوهانه به اعضای هیات علمی مؤسسه و اعطای بورسیه تحصیلی جذب دانشجوی دکتری و پسا­دکتری در جهت تحقق اهداف مرکز از سوی این شرکت بخش خصوصی و برگزاری نشست‌­های علمی، همایش، کنفرانس و سمینارهای تخصصی مرتبط با ماموریت مرکز در سطح ملی و بین‌المللی از دیگر تعهدات طرفین در این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha