• دوشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401122215774
  • خبرنگار : 50180

یادواره شهدای "پناهگاه پارک شیرین" کرمانشاه برگزار شد

یادواره شهدای "پناهگاه پارک شیرین" کرمانشاه برگزار شد

ایسنا/کرمانشاه یادواره شهدای پناهگاه پارک شیرین و ۲۷۴۸ شهید بمباران استان کرمانشاه، همزمان با روز بزرگداشت شهدا برگزار شد.

خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه، در این یادواره که با حضور نماینده ولی فقیه در امام جمعه کرمانشاه و جمعی از خانواده شهدا، امروز(۲۲ اسفند) در سالن همایش اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان برگزار شد، با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۷۴۸ شهید بمباران دارد که ۱۲۶۷ تن آنها در شهر کرمانشاه به شهادت رسیده‌اند، گفت: در حادثه بمباران پناهگاه پارک شیرین کرمانشاه هم ۷۷ نفر به شهادت رسیدند.

شهیدی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه با تقدیم ۱۰۵۱ بانوی شهید در دوران دفاع مقدس بعد از خوزستان، بیشترین آمار شهدای زن را دارد، گفت: این استان همچنین ۱۸۰۰ جانباز زن تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

سردار بهروز خوشبخت مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز در این اجلاسیه، با پاسداشت روز شهید، اظهار کرد: باید از فرصت این روز برای یادآوری حماسه‌های بی بدیل افلاکیان که درس عشق را به زیبایی تفسیر کردند، استفاده کنیم.

وی در ادامه حضور مردم استان کرمانشاه را در دوران دفاع مقدس پررنگ برشمرد و افزود: مردم این استان از روزهای قبل از شروع رسمی جنگ همواره در صحنه مقابله با دشمن بوده و در برابر دشمن بعثی ایستادگی کردند و پرونده درخشانی از دوران جنگ هشت ساله تحمیلی دارند.

خوشبخت با اشاره به رونمایی از کتاب خاطرات شهید حسین اجاقی در این یادواره و به مناسبت روز شهید، گفت: شهید اجاقی آنقدر نزد رزمندگان محبوب بود که رزمندگان او را عموحسین صدا می‌کردند.

در این مراسم از کتاب شهید حسین اجاقی رونمایی  و پسرعموی این شهید والامقام خاطراتی از شهید اجاقی را بازگو کرد.

حسن اجاقی از همرزمان شهید حسین اجاقی که خود نیز در دوران دفاع مقدس به درجه جانبازی نائل آمده، با ذکر خاطره‌ای از شهید اجاقی اظهار کرد: چند وقت قبل از شهادت شهید اجاقی ایشان در حالی که مشغول غسل دادن یکی از شهدا بود با خود نجوایی کرد که من و دیگر رزمندگان پیگیر ماجرا شدیم.

وی افزود: شهید حسین اجاقی که اول نمی‌خواست رازش با خدا را فاش کند، بعد از اصرارهای زیاد من و دیگر رزمندگان گفت که از خدا خواستم اگر شهید شدم چیزی از پیکرم باقی نماند و درست چند ماه بعد از شهادت این شهید والامقام تنها تکه‌ای از چانه ایشان را پیدا کردیم و اینگونه ایشان به آرزویش رسید.  

 در این اجلاسیه همچنین از جمعی از منتخبین حوزه ایثار و شهادت تجلیل شد.

در جریان بمباران پناهگاه پارک شیرین کرمانشاه در ۲۶ اسفند سال ۱۳۶۶ در مجموع ۷۷ نفر به شهادت رسیدند که اغلب قربانیان این بمباران زن و کودک بودند.

 انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha