• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1401122115101
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

بارگذاری جمعیتی در تهران بیش از توان اکولوژیک آن

بارگذاری جمعیتی در تهران بیش از توان اکولوژیک آن

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: بارگذاری جمعیتی در تهران بیش از توان اکولوژیک و وجود صنایع و لکه‌های صنعتی باعث بروز مشکلات زیادی در حوزه‌های آلودگی محیط زیست شده است.

به گزارش ایسنا علیرضا مزینانی در نخستین همایش مدیریت سبز و نظام پیشنهادها با تقدیر از دستگاه‌های برتر در حوزه مدیریت سبز که پیش از ظهر امروز در سالن آبگینه تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه در تهران بارگذاری جمعیتی بیش از توان اکولوژیک و وجود صنایع و لکه‌های صنعتی باعث بروز مشکلات زیادی در حوزه‌های آلودگی محیط زیست شده است، افزود: در حوزه آلودگی خاک مهمترین دغدغه ما پسماند است که شامل پسماندهای عادی، پزشکی، ویژه و صنعتی و معضل نخاله‌های ساختمانی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه آلودگی هوا هم بیش از حد توان اتمسفری تهران تولید آلودگی داریم، گفت: در این حوزه نیازمند نوسازی حمل و نقل عمومی، بهینه‌سازی مصرف سوخت و استانداردسازی سوخت و از همه مهمتر از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: خوشبختانه در قانون بودجه ۱۴۰۲، قانون هوای پاک دیده شده است و امیدواریم در سال آینده بتوانیم موضوع قانون هوای پاک که در آن تکالیف همه دستگاه‌ها مشخص شده را اجرایی کنیم.

مزینانی با بیان اینکه در استان تهران علیرغم اینکه دستگاه‌ها به تکالیف قانونی خود عمل می کنند ولی باید برای حفظ محیط زیست همه آحاد جامعه نیز به مسئولیت اجتماعی خود عمل و به حفظ محیط زیست کمک کنند، اظهارکرد: برای حفظ محیط زیست و شریان‌های اصلی حیات که همان آب، خاک، هوا و تنوع زیستی هستند همه باید تلاش کنیم تا هم برای نسل حاضر و هم برای نسل های آینده حفظ شوند.

وی در خصوص نظام پیشنهادها و مدیریت سبز نیز گفت: از پیشنهادات در حوزه محیط زیست استقبال می‌کنیم ولی پیشنهادها در این حوزه باید در قالب اصل ۵۰ قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط زیست ابلاغی مقام معظم رهبری که در ۱۵ بند بوده و شامل همه موضوعات در پهنه محیط زیست کشور است، باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در خصوص مدیریت سبز نیز با اشاره به اینکه مدیریت سبز یعنی اصلاح الگوی مصرف انرژی، آب و مدیریت پسماند و مصرف سوخت خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۰ ارزیابی دستگاه‌ها انجام و دستگاه‌های برتر معرفی شدند و در نیمه اول سال آینده نیز موضوع مدیریت سبز در دستگاه‌ها را با جدیت پیگیری کرده است و امیدواریم دستگاه‌های استان از این بستر که مصوبه هیئت وزیران هم دارد، بهره بیشتری ببرند و مشارکت جدی‌تر داشته باشند.

براساس این گزارش ارائه موضوعات مرتبط با نظام پیشنهادها و مدیریت سبز از سوی دکتر کرد رستمی و دکتر علیرضا رحمتی از دیگر برنامه های این همایش یک روزه بود.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، در این مراسم از شرکت توزیع برق تهران بزرگ، شرکت آب و فاضلاب، اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و اداره کل دامپزشکی استان تهران به عنوان دستگاه‌های برتر و ممتاز در حوزه مدیریت سبز در ارزیابی سال ۱۴۰۰ و اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار و منطقه ۹ شهرداری تهران به سبب اقدامات و برنامه‌های محیط زیستی و هم افزایی بین دستگاهی قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha