• یکشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401122115036
  • خبرنگار : 50444

اعلام پایان بحران گاز در خراسان شمالی

اعلام پایان بحران گاز در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی بحران گاز و کمبود آن که در زمستان سبب اعمال محدودیت ها و مدیریت مصرف شده بود، امروز با اعلام سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی پایان یافت.

به گزارش ایسنا، جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران امروز ۲۱ اسفندماه در استانداری خراسان شمالی با حضور استاندار و اعضای این ستاد برگزار شد که طی آن، پایان رسمی بحران انرژی (گاز) در استان که طی زمستان امسال اتفاق افتاده بود، اعلام شد.

مرتضی رجائی سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی در این جلسه گفت: زمستان سختی را در استان و کشور پشت سر گذاشتیم و بحران گاز به دلیل وسعت سرما، شدت سرما و مدت استقرار سامانه سرد به وجود آمد.

وی تاکید کرد: با همدلی همه اعضای این ستاد و تصمیمات صحیح، همراهی مردم و تلاش های ایثارگرانه مجموعه شرکت گاز، هیچ گونه قطعی گازی در بخش خانگی استان خراسان شمالی رخ نداد؛ درحالی که در استان های همجوار این اتفاق افتاد.

وی به یکی از مصوبات این ستاد اشاره کرد و گفت: مهمترین مصوبه این ستاد که باید مورد پیگیری قرار گیرد، دوگانه سوز شدن سیستم های گرمایشی ادارات و مجموعه های مختلف است.

رجائی تاکید کرد: این مصوبه نیازمند تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه استان است و می تواند بخشی از از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و بخشی نیز از محل اعتبارات ۱۴۰۲ تامین شود.

وی ادامه داد: در صورت تامین اعتبارات این مصوبه و دوگانه سوز شدن سیستم های گرمایشی ادارات و مجموعه های مختلف، دیگر با تعطیلی ادارات در هنگام کمبود گاز ناشی از سرمای زمستان مواجه نخواهیم بود.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: برای مقابله با بحران گاز طی زمستان امسال در ۳ بخش آموزش، پایش و فرهنگسازی مورد توجه قرار گرفت که توانستیم با موفقیت از آن عبور کنیم.

سید محمود هاشمی اظهار کرد: با آغاز بحران گاز و تشکیل ستاد مدیریت بحران و با توجه مصوباتی که داشت، ۶۲۲۱ مورد پایش و کنترل دمای رفاه در ادارات دولتی انجام گرفت و گاز ۷۵ دستگاه که دمای رفاه را رعایت نکرده بودند، قطع شد.

وی افزود: انتظار ما این است که صنایع استان مخازن ذخیره سوخت داشته باشند تا در هنگام بحران از آن استفاده کنند. همچنین دوگانه سوز کردن سیستم گرمایش ادارات، سازمان های دولتی و مراکز حساس، بیمارستان ها و نانوایی ها انجام شود و سوخت جایگزین تامین کنند تا حداقل به مدت دوهفته در هنگام بحران از آن استفاده کرده و در آینده با مشکل روبه رو نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha