به گزارش ایسنا، ابراهیم نعیمی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه خلیج فارس گفت: ما هر ساله در حوزه سلامت دانشجویان، غربالگری سلامت جسم و روان را انجام میدهیم چرا که اولویت ما در این حوزه مسئله شناسی و سلامت روانی دانشجویان است که پس از پایان این سنجش، پنج اولویت زیر را مشخص و بررسی میکنیم.
وی با بیان اینکه در مرحله اول غربالگری دانشجویان شکل حاد روانی دانشجویان مورد بررسی قرار میگیرد، گفت: در اولویت دوم کسانی که دارو مصرف می کنند، مورد بررسی قرار میگیرند.
نعیمی تاکید کرد:در مرحله سوم وضعیت کسانی که دچار آسیبهای روانی در خانواده یا شرایط قبل از دانشگاه را داشتهاند بررسی می شود و در گام چهارم شرایط افرادی که نیازمند مددکاری اجتماعی و اقتصادی هستند مورد بازبینی قرار میگیرد.
مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه در اولویت ۵ سنجش سلامت دانشحویان مواردی اعم از افت تحصیلی مورد سنجش قرار می گیرد، تاکید کرد: رویکرد ما در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توانمندسازی دانشجویان برای مقابله با بحران و بالا بردن تابآوری آنها در مواجه با مشکلات و مسائل اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، وی یادآور شد: برنامههایی برای مداخله در مشکلات روانی و اجتماعی؛ ارائه دروس روانشناختی، برگزاری اردوهای سلامت و پخش فیلمهایی با محوریت ارتقاء سلامت روان دانشجویان باید درنظر گرفته شود.
انتهای پیام
نظرات