علی جهانی امروز ۱۸ اسفندماه در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه تعاونیهای دانشبنیان، موسسات کوچکی هستند که با هدف تجاریسازی نوآوریها، توسعه و بومیسازی فناوریها تشکیل میشوند، افزود: این تعاونیها میتوانند با توجه به حضور افراد نخبه و کارآفرین منجر به درآمدزایی، فناوری در تولید و ایجاد اشتغال در استان شوند.
وی به تشکیل تعاونیهای دانشبنیان در استان اشاره کرد و با بیان اینکه امسال ۲۴ تعاونی در قالب شرکتهای دانشبنیان در سطح استان تشکیل و به ثبت رسید که ۳۹۲ نفر اعضای این تعاونیها هستند، گفت: یکی از راههای ایجاد اشتغال پایدار تشکیل تعاونیهای دانشبنیان است که دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مختلف میتوانند به منظور دستیابی به فناوریهای نو و با تکیه بر اندیشه و کارآمدی دانشپژوهان به تشکیل شرکتهای تعاونی در بخشهای کشاورزی و صنعت و خدمات در قالت شرکتهای دانشبنیان روی آورند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به توسعه روستاها در سطح استان با توجه به پتانسیل آن روستا اشاره و بیان کرد: در همین راستا ۳۲۸ روستا تعاون امسال تشکیل و به ثبت رسیدند که بیش ۲ هزار نفر عضو دارند.
جهانی گفت: با تشکیل این تعاونیها زمینه امرار معاش روستاییان و عرضه محصولات تولید شده روستاییان به بازار فراهم میشود.
وی آموزش و مهارت اعضای تعاونی را مهمترین راه پایداری تعاونی برشمرد و اظهار کرد: با هدف توانمندسازی شرکتهای تعاونی در سطح استان ۱۸ هزار ۹۶۰ نفر ساعت آموزش حضوری و ۸ هزار و ۲۲۵ نفرساعت آموزش مجازی ویژه تعاونگران و کارشناسان بخش تعاون در سالجاری انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به پرداخت تسهیلات به شرکتهای تعاونی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۵۲ طرح تعاونی به مبلغ ۵۱۳ میلیارد ریال طی ۳ مرحله توسط کارگروه استانی و تأیید نهایی توسط کارگروه ستادی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی از محل تفاهمنامه اعتباری سه جانبه با بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایهگذاری به تصویب رسیده و در مرحله پرداخت هستند.
انتهای پیام
نظرات