• پنجشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401121812833
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده خاش از توسعه زیرساخت‌های شبکه گازرسانی در سیستان و بلوچستان خبر داد

نماینده خاش از توسعه زیرساخت‌های شبکه گازرسانی در سیستان و بلوچستان خبر داد

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده مردم خاش، میرجاوه، بخش های نصرت آباد و کورین در مجلس گفت: سه سال اخیر باهمت دولت و مجلس تلاش‌های مناسبی برای توسعه زیرساخت‌های شبکه گازرسانی در استان سیستان وبلوچستان لحاظ شده است.

اسماعیل حسین زهی شامگاه چهارشنبه در بازدید از طرح گازرسانی به منطقه خاش افزود: سیستان و بلوچستان پایین‌ترین شاخص گازرسانی در کشور را داراست و نسبت به سایر استان‌ها، گازرسانی به این استان با وقفه‌ای طولانی انجام شد، اما با وجود مشکلات گذشته طی سه سال اخیر باهمت دولت و مجلس تلاش‌های مناسبی برای توسعه زیرساخت‌های شبکه گازرسانی در استان لحاظ شده است.

وی افزود: پیگیری‌ها و تلاش‌های مهم در بحث گازرسانی به سیستان و بلوچستان صورت گرفت و خوشبختانه اعضای کمیسیون تلفیق با پیشنهادهای ارائه شده در مبحث توسعه گازرسانی به استان موافقت کردند و پیرو مصوبات کمیسیون گازرسانی با اولویت سیستان و بلوچستان نیز در نشست بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در صحن مجلس با رأی بالای تصویب شد.

حسین زهی با اشاره به اینکه بخش ایرندگان با توجه‌ به فاصله زیاد از مرکز شهرستان و مشکلات عدیده‌ای که مردم منطقه برای دسترسی به گاز مایع با آن مواجه بودند، خاطرنشان کرد: نیاز بود تا همزمان با سایر بخش‌های شهرستان گازرسانی به این منطقه نیز اجرا شود، خوشبختانه پیگیری‌های بسیار مثبتی صورت گرفت و اعتبارات لازم برای گازرسانی به مرکز بخش و تعدادی از روستاهای همجوار در فاز اول تأمین شد.

نماینده خاش همچنین در بازدید از مراحل ساخت بزرگراه زاهدان -نصرت آباد با بیان اینکه ساخت بزرگراه نقش مهمی در توسعه همه جانبه سیستان و بلوچستان دارد که تحقق آن منجر به بهبود اقتصاد، افزایش رفاه مردم و کاهش تصادفات در این استان می‌شود، افزود: فرآیند اتصال شبکه بزرگراهی شهرهای مختلف استان به زاهدان به سرعت در حال انجام است.

نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان، کورین و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان هم‌اینک یکی از استان‌های کمتر برخوردار در حوزه زیرساخت‌های حمل و نقل بویژه راه‌های دوبانده محسوب می‌شود، گفت: به منظور توسعه هر چه سریعتر شبکه بزرگراهی در استان ضمن پیگیری تخصیص هر چه سریعتر منابع اعتباری، درصدد هستیم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ نیز ردیف های اعتباری ساخت بزرگراههای استان تقویت شود.

وی بیان کرد: ساخت حدود ۱۶۰ کیلومتر بزرگراه در سه سال اخیر در شمال سیستان و بلوچستان با توجه به کمبود مصالح، هزینه‌های بالای ساخت و شرایط اقلیمی منطقه در نوع خود کم نظیر است و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز طی یک برنامه سه تا چهار ساله تمام شبکه راههای استان تبدیل به بزرگراه که لازمه توسعه است می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha