• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1401121612295
  • خبرنگار : 71506

تماشاگران پشت در آزادی ماندند/ گلایه از برگزارنشدن فینال والیبال در سالن ۱۲ هزار نفری

تماشاگران پشت در آزادی ماندند/ گلایه از برگزارنشدن فینال والیبال در سالن ۱۲ هزار نفری

تعداد زیادی از تماشاگران به علت پرشدن گنجایش سالن نتوانستند نظاره گر فینال لیگ برتر والیبال شوند.

به گزارش ایسنا، دیدار فینال لیگ برتر والیبال میان تیم های هراز آمل و شهداب یزد در سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی در حال پیگیری است. برخی تماشاگران که بیشتر آنها طرفدار تیم مازندران بودند به علت پرشدن سالن پشت درهای بسته ماندند و موفق به حضور در سالن نشدند. آنها از اینکه چرا مسابقه فینال لیگ در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار نشده شدیدا گلایه داشتند.

محمدرضا داورزنی، رییس فدراسیون والیبال، نیز از ابتدا در سالن مسابقات حضور دارد و مشغول تماشای دیدار فینال است.

برخی از تماشاگران تیم هراز آمل که به‌شدت تیم خود را تشویق می‌کنند پس از باخت تیمشان در ست نخست، با برخی شعارها سالن مسابقات را تحت تاثیر قرار دادند که با تذکر جدی ماموران انتظامات مواجه شدند.

تعداد زیادی از ماموران انتظامات برای تامین امنیت مسابقه در سالن حضور دارند تا این مسابقه حساس در آرامش برگزار شود.

بازیکنان تیم هراز ْمل و در راس آنها میرزاجانپور بارها در طول مسابقه خواستار تشویق بیشتر تماشاگران خودی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha