• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401121612206
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

افتتاح ابربیمارستان حضرت مهدی (عج) در نیمه شعبان

افتتاح ابربیمارستان حضرت مهدی (عج) در نیمه شعبان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افتتاح ابربیمارستان تمام هوشمند حضرت مهدی( عج) به عنوان ابر پروژه‌ای ملی و یکی از بزرگترین پروژه‌های بیمارستانی غرب آسیا، همزمان با عید نیمه شعبان، توسط رییس جمهور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه افتتاح بیمارستان هدایت که صبح امروز صورت گرفت، گفت: بیمارستان مهدی کلینیک با تجهیزات مدرن، روز آمد و کامل بیمارستانی، بزرگترین پروژه دانشگاهی و درمانی غرب آسیاست که ۳۸۰ استاد دانشگاه علوم پزشکی در آن حضور داشته و به صورت دولتی خدمت رسانی خواهند کرد.

وی افزود: بیمارستان حضرت مهدی(عج) با دارا بودن نزدیک به ۱۰۰۰ تخت، امکانات لازم برای یک ابربیمارستان(مگا هاسپیتال) را دارا بوده، متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران و قادر به پوشش همه خدمات تخصصی پزشکی و اعمال جراحی درمانی است که در دنیا به بیماران قابل ارائه است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: این ابربیمارستان در جوار مجتمع بیمارستانی هزار تختخوابی امام خمینی(ره) ساخته شده و بیشترین تعداد تخت آی سی یو و سی سی یو و  بزرگترین اورژانس بیمارستانی مرکز تهران را  با ۱۱۰ تخت بستری اورژانس در اختیار خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی( عجل الله تعالی فرجه الشریف) بزرگترین مجموعه درمانی نظام سلامت در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی است.

بیمارستان حضرت مهدی ( عج) ، با نزدیک به ۱۰۰۰ تخت شامل ٥٢٢ تخت بستری عادی، ۲۰۴ تخت بستری ویژه ، ۱۱۰ تخت بستری اورژانس و ۴۲ تخت بستری جراحی سرپایی، پروژه بیمارستانی منحصر بفرد تاریخ نظام سلامت کشور است که فردا افتتاح می شود.

 این بیمارستان ۱۰۸ هزار متر مربع وسعت دارد و به همین دلیل سرانه فضای فیزیکی هر تخت آن بالاست و بیماران در فضایی باز و مناسب تحت درمان قرار می گیرند. همچنین برخوردار از پد هلی کوپتر، تجهیزات پیشرفته ، روزآمد و فوق مدرن است.

 بیشترین تعداد تخت ICU و CCU را در بین بیمارستان های کشور دارد.

 تنها ۱۱۰ تخت اورژانس دارد که این تعداد تخت برای احداث یک بیمارستان کافی است.

۷ ۳۸۰ عضو هیأت علمی دارد که تعدد و تنوع رشته های آنها در بین بیمارستان های کشور و منطقه بی نظیر است.
 
 دشوارترین ومهمترین اعمال جراحی از قبیل پیوند کبد و جراحی قاعده جمجمه در این بیمارستان به واسطه تجهیزات پیشرفته و پزشکان نخبه و دانشمند قابل انجام است.

 تنها ۶ ژنراتور دارد که هر یک از این ژنراتورها برای تامین برق یک مجموعه بیمارستانی بزرگ کافی است.

 بیمارستان از معماری و هتلینگ فوق پیشرفته برخوردار است و خدمات رسانی در آن فناوری پایه و تماما هوشمند است.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha