علی خرازی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه غذا دادن به پرندگان مهاجر که به این پل میآیند از لحاظ محیط زیستی کار اشتباهی است، گفت: شهروندانی که با هدف تفریح به روی پل سفید اهواز و بازدید از پرندگان میآیند بدون آگاهی از تاثیرات مخرب بر زندگی پرندگان به غذا دادن آنها میپردازند و این خود معضلی برای محیط زیست است.
وی همچنین هشدار داد: تردد خودروها از پل به گونهای بحرانآفرین شده که کل پل به لرزه میافتد و این امر بسیار نگرانکننده است.
پل سفید اهواز ۲۸ آبان ۱۳۷۸ با شماره ثبت ۲۴۹۳ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
او با اشاره به اینکه تاکنون به جز کارهای استحکامبخشی روی پل که به صورت مقطعی هم صورت میگیرد هیچ طرح یا تصمیمی برای تغییر کاربری و نجات این پل ارزشمند اتخاذ نشده است، تاکید کرد: تصمیم برای حل این معضل باید در سطح کلان اتخاذ شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر این پل به خوبی تعمیر، تغییر کاربری و مورد حفاظت قرار گیرد میتواند به یکی از جاذبههای مهم گردشگری شهرستان اهواز تبدیل شود.
خرازی با اشاره به اینکه مردم و گردشگران برای دیدار با پرندگان مهاجر در فصل پاییز و زمستان به پل سفید میآیند و با بیان اینکه این فرصتی مناسب برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است، یادآور شد: تمام مدیران شهری در دنیا از فضا و مکانهای جذاب و دیدنی برای جذب مردم و گردشگران استفاده درست میکنند، اما متاسفانه در اهواز تاکنون مسؤولان ذیربط برای کاربری درست این پل تاریخی برنامهای نداشتهاند و اگر هم بوده در حد برگزاری جلسه و حرف بوده است.
انتهای پیام
نظرات