حمیدرضا یاری عصر یکشنبه ۱۴ اسفندماه در جمع خبرنگاران و ورزشی نویسان، با تاکید بر اینکه قصد ادامه فعالیت در سکان ریاست کشتی همدان را ندارم، اظهار کرد: به علت مسائل شخصی دیگر قصد ادامه فعالیت در کشتی را ندارم و به همین علت در مجمع انتخاباتی ایم هیأت ثبت نام نکردم.
وی افزود: باید مسئولیت را به افراد تازه نفس ورزش واگذار کنیم و هیأت ما طی این چهار سال جهت پیشرفت و روشن کردن چراغ کشتی همدان که مدتی تبدیل به ویرانه شده بود، از تمام توان مایه گذاشت و زیرساختهای رشد و توسعه را برای سالهای آینده فراهم ساختیم.
یاری تصریح کرد: واقعا دست کشتی همدان در ابتدای ورودم به سکان ریاست این هیأت خیلی خالی بود و هیج ذخیره مالی وجود نداشت و هیچ ظرفیتی در کشتی پایه نداشتیم و کشتیگیر مطرحی جز "امیرسیف فیضاللهی" در کشتی همدان باقی نمانده بود و به طور کلی کشتی استان در آن سالها پس از درخشش کشتیگیران مطرح و گذشته خود در دهه هشتاد در مرز نابودی قرار گرفته بود.
رئیس هیأت کشتی استان همدان ادامه داد: تقویم کشتی همدان در دو سال اول هیچ جای خالی نداشت و بسیار شلوغ بود و در ادامه کرونا حجم فعالیتهای ما را کاهش داد.
وی اضافه کرد: در سالی که گذشت بر روی کشتی ملایر، نهاوند و همدان کار کردیم و به صورت گلخانهای به آنها توجه کردیم و امروز میتوانیم ادعا کنیم پشتوانهای بسیار خوب و در حد ۷۰ نفر کشتیگیر توانمند در تمام ردهها و وزنها برای کشتی همدان فراهم کردیم و زیرساخت رشد و توسعه این رشته ورزشی در استان فراهم شده در صورتی که در ابتدای ورودمان دیگر هیچ استعداد و کشتیگیری برای شکوفایی باقی نمانده بود.
یاری خاطرنشان کرد: در سال اولی که مسابقات استانی برگزار کردیم، نفر اول به راحتی و عین آب خوردن بااختلاف حریفان خود را می برد و قهرمان می شد اما الان رقابتها نفس گیر و حساس شده و مشخص نیست جه کسی بتواند قهرمان شود.
وی بیان کرد: تیم جوانان خوبی به تهران فرستادیم و با وجود اینکه نتوانستند مقامی در شأن همدان به دست بیاورند، به شما این اطمینان را میدهم همین افراد بتوانند در آینده مقامهای بالایی کسب کنند و ملی پوش شوند و تجربه خوبی در این مسابقات کسب کردند.
این مقام مسئول در کشتی استان افزود: در رده نوجوانان و نونهالان نیز کارهای بسیار خوبی انجام دادیم که ثمره این اقدامات در آینده به تیم بزرگسالان ما منتهی خواهد شد.
وی تاکید کرد: ما ادعا نمیکنیم که توانستیم کشتی همدان را مجدداً به دوران شکوفایی خود یعنی دهه هشتاد بازگردانیم اما به نسبت سال اول و ویرانهای که تحویل گرفتیم تحول عظیمی در آن ایجاد کردیم و تا بازگشت به قبل و دهه هشتاد به طور قطع راه زیاد باقی مانده است.
یاری ادامه داد: ساخت کشتیگیر المپیکی ۱۲ سال طول میکشد و به طور حتم همه منتقدان این موضوعات را میدانند و از آن اگاه هستند.
رئیس هیأت کشتی استان همدان مطرح کرد: چندین دوره میزبانی از اردوهای تیم ملی و پرداخت هزینههای بالای اعزامهای بازیکنان که غالباً مسافت بالایی داشتند، بخشی از دستاوردهای هیأت کشتی طی این چهار سال بود.
یاری با تاکید بر اینکه هیأت کشتی استان همدان هیچ موقع طی این چهار سال بدهکار نشد، اظهار کرد: ادعا میکنم در زمان ریاست بنده با وجود تمام مشکلات اقتصادی و کاهش کمکهای دولتی، هیچ مشکل مالی در کشتی نداشتیم؛ روزی که ما به کشتی آمدیم حسابهای هیأت بسته شده بود و چک ۱۴۰ میلیونی روی دست هیأت باقی مانده بود و اکنون که میخواهم هیأت را تحویل بدهیم با اطمینان به شما میگویم یک ریال بدهی در هیأت کشتی استان همدان وجود ندارد و به لطف خدا این موضوع با درآمدزایی و فراهم کردن شرایط حضور اسپانسر در کشتی توسط هیأت فراهم شد.
وی بیان کرد: در زمان بنده هیچ کسی بدون حق مأموریت اعزام نشده یا با پول خودش نرفته که به اصطلاح منتی بر سر کشتی داشته باشد و همه این موضوعات با کمک دوستان و شرکتهای همراه ما شکل گرفت و هیأت را بدون مشکل مالی و دغدغه تحویل میدهیم.
یاری در ادامه گفت: در این چهار سال هیات استان علاوه بر اینکه پولی از هیاتهای شهرستانی همانند هیأتهای دیگر استان در برخی رشتههای ورزشی دریافت نمیکرده، به هیاتهای شهرستان نیز کمک میکرد.
رئیس هیأت کشتی استان همدان خاطرنشان کرد: کارهای بزرگ مالی و اقتصادی در کشتی همدان انجام دادیم اما باز هم میگویم در شأن استان همدان نبوده و کارهای زیادی برای انجام دادن و توسعه این رشته ورزشی در آینده باقی مانده است.
وی تصریح کرد: با احداث و تجهیز و بازسازی سالنهای کشتی و خرید تأسیسات مختلف زیرساختهای بالایی را فراهم کردیم و در انبار هیات کشتی استان اسکوربورد و تجهیزات بسیار زیاد و نویی وجود دارد.
یاری همچنین در ادامه گفت: انتخابات در آخرین روزهای فروردینماه برگزار میشود و ما تا پیش از آن هیأت را تحویل میدهیم؛ رئیس فدراسیون و مدیرکل ورزش و جوانان از بنده درخواست کردند که در چهار ساله دوم باقی بمانم و در انتخابات شرکت کنم اما ترجیح دادم به علت مسائل شخصی در انتخابات مجمع این رشته ثبت نام نکنم.
رئیس هیأت کشتی استان همدان همچنین بیان کرد: مسابقات فدراسیون پر شده بود از کشتیگیران مازندارانی و تهرانی! با ارتباطات و مراودات ما با فدراسیون طی این چهار سال ورود همدانیها به عرصه میادین بازیها و کسب سهمیه مسجل و تسریع داده شد که خدای نکرده زمانی حق همدانیها و یکی از قطبهای کشتی کشور خورده نشود.
وی اضافه کرد: حتی در این روزهای آخر حضورمان در هیأت داریم تلاش میکنیم بچهها در جام تختی که ۷۰ درصد مسیر انتخابی تیم ملی است شرکت کنند؛ سال گذشته چهار مدال در این جام کسب کردیم.
یاری با اشاره به اینکه جنس ورزش جنس حاشیه و درگیری است و جو کشتی هم که مرتبط با این موضوعات است و هیأت در این چهارسال توانسته بخشی از حاشیههای فراوان این رشته ورزشی در همدان را کاهش دهد، گفت: حاشیههای کشتی همدان بسیار بالا بوده و هست و توانستیم کمی اوضاع و شرایط را با کمک اهالی خبره کشتی کنترل کنیم؛ جا دارد از مدیران کل ورزش و جوانان طی این چندسال تشکر کنم.
یاری در جمع ورزشی نویسان با اشاره به وضعیت باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان، مطرح کرد: برای تیم پاس چقدر از جاهای مختلف دولتی به صورت غیرمستقیم پول و بودجه گرفتهاند؟ ما هم مانند استانهای دیگر شرکتهای توانمند زیادی برای حضور در ورزش داریم حتی من یک بار این مسائل را برای حاجی بابایی، نمینده همدان در مجلس شرح دادم و دوست داشتم شرایط مذاکرات با شرکتها برای پاس توسط مسئولان فراهم شود چراکه این شرکتهای همدانی صرفاً با یک نوسان بازار بورس کل هزینه های پاس را تأمین میکنند و با اوج گرفتن پاس میتوان رشتههای مختلف ورزشی را در این باشگاه وارد کرد.
وی با اشاره به اینکه افزایش سهمیههای کشتی همدان با مذاکرات هیأت در این چهار سال صورت گرفت، اعلام کرد: سهمیههای اضافی از علیرضا دبیر گرفتیم و طی این مدت هیچ چیز دیگری از وی و فدراسیون نخواستیم و خودشان این موضوع را میدانند و خداراشکر همکاری و مساعدت لازم را با بنده داشتند.
یاری با تمجید از عملکرد علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی کشور، اضافه کرد: عملکرد دبیر در بخش توسعه کشتی و زیرساختی کشتی کشور عالی بوده است و تا ۵۰ سال آینده هم کسی نمیتوانست این کارها را انجام بدهد.
وی در ادامه گفت: وزیر ورزش روسی در بازدید از کمپهای تیم ملی انگشت به دهان مانده بود و این تحول حاصل اقدامات علیرضا دبیر است؛ دبیر در ورزش قهرمانی هم خوب کار کرد و عملکرد بدی نداشت البته که بنای کارها را رسول خادم گذاشته بود اما دبیر هم کم کار نکرد و بسیار موجب تحول و توسعه شد و نشان داد رئیس فدراسیون خوبی است؛ نباید دبیر را با عملکرد خوب تضعیف کنند و به وی از طرق مختلف ضربه بزنند؛ در این مملکت تا زمانی که طرف زنده است قدرش را نمیدانند، یک بار به شوخی به دبیر میگفتم "فکر کنم باید شهید شوی تا قدرت را بدانند آقای دبیر!".
گفتنی است؛ حمیدرضا یاری رئیس هیأت کشتی استان همدان در ابتدای این نشست از درخشش کشتی گیران همدانی در جام دانکلوف بلغارستان خبر داد و کسب دو نشان طلابی و برنز توسط هادی وفایی و دانیال شریعتینیا را مایه مسرت و خشنودی هیأت کشتی استان همدان دانست.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا یاری با سابقه فعالیتهای مدیریتی مختلف از جمله سیاسی، گردشگری و ورزشی در استان همدان از فروردینماه سال ۹۸ در هیأت کشتی استان همدان مشغول به کار شد و اکنون پس از چهار سال با کنارهگیری از ثبت نام در انتخابات مجمع این هیأت ورزشی با کشتی همدان خداحافظی کرد.
انتهای پیام
نظرات