به گزارش ایسنا، پس از رونمایی از شبکه هوشمند مبادلات اقساطی (هما) وزارت صنعت، معدن و تجارت در دهه فجر انقلاب اسلامی، وزارت آموزش و پرورش نیز پس از وزارتخانه های راه و شهرسازی، نیرو و فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شبکه متصل شد.
در مرحله اول این شبکه ملی که از بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز شده، کلیه کارکنان دولت میتوانند کالا و خدمات خود را از بیش از ۱۰ هزار پذیرنده (فروشگاه) با اقساطی حداقل سه ماهه و بدون بهره تامین کنند.
نحوه خرید کالا و خدمات در شبکه هما بسته به طرح انتخابی کاربر بوده و به طور مثال در طرح بسته معیشتی ماه مبارک رمضان، کاربر این امکان را خواهد داشت تا در کمترین زمان ممکن (تهران ۲۴ ساعت و سایر استان ها ۷۲ ساعت)، کالا یا خدمات خود را تحویل بگیرند.
بر اساس تفاهم نامهای که توسط علیرضا شاهمیرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صمت و صادق ستاری فرد - معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش - در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ با حضور امین کلاهدوزان، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صمت به عنوان مجری پیاده سازی این شبکه، به امضا رسید جامعه فرهنگیان کشور شامل کارکنان وزارت آموزش و پرورش، معلمین و اساتید، میتوانند از خدمات ارائه شده در شبکه هما بهرهمند شده و از کالا و خدمات ارائه شده بر روی این سکو استفاده کنند.
بر مبنای فراخوانهای صورت گرفته توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت، کلیه تولیدکنندگان، تامین کنندگان و تجمیع کنندگان کالا و خدمات، شرکتها، بانکها و موسسات تسهیلات یار فعال در حوزه تامین اعتبار یا تسهیلات نیز امکان پیوستن به این شبکه را برای ارائه نقش خود خواهند داشت.
در حال حاضر شبکه هما با حضور یک میلیون و ۸۰۰ هزار کاربر ارائه دهنده گواهی کسر از حقوق از ارگانها و سازمانهای دولتی و معتبر، بستری برای ارائه کالا و خدمات اقساطی در چارچوب قوانین و الزامات وزارت صمت، برای کلیه ذینفعان خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات