مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این باره در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در این دوره آموزشی حدود ۵۰ نفر از دانش آموزان و دانشجویان هرمزگان با روشهای بازیسازی آشنا شدند. نشر بازی، بررسی دادههای تحلیلی، آمار و احتمالات در طراحی بازی، تولید محتوا و مسیریابی ازجمله نکاتی است که در این دوره پیشرفته آموزش داده شده است.
محمدامین حاجیهاشمی بیان کرد: این دوره آموزشی پیشرفته ویژه گروه سنی ۱۵ تا ۲۵ سال است که در گروههای ۴ نفره آموزش میبینند و در پایان این دوره سه گروه بازیساز برتر انتخاب میشوند. آموزشهای گروههای برتر به صورت برخط ادامه دارد تا بتوانند بازی رایانهای طراحی کنند و در آینده نیز مسابقات کشوری بازیسازی برگزار میشود.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: امسال تاکنون در ۹ استان کشور دوره آموزشی بازیسازی در سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار شده است. بر اساس آخرین آمار ۳۴ میلیون بازی کن بازیهای رایانهای در کشور شناسایی شده است.
مدرس دوره پیشرفته بازیسازی رایانهای نیز در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: در دوره مقدماتی شرکتکنندگان با مفاهیم پایه و فضای بازیسازی آشنایی پیدا کردند اما در این دوره به صورت تخصصی با مباحث فنی مثل نورپردازی، هوش مصنوعی، محیط سازی و... آشنا شدند.
مرتضی بصارتدار بیان کرد: ما در دوره مقدماتی انتظار نداشتیم که شرکتکنندگان به خروجیهای سطح بالایی برسند اما با توجه به استعدادی که از خود نشان دادند شاهد خروجیهای خوبی بودیم و این مسئله برای ما انگیزهای ایجاد کرد تا دوره تکمیلی را نیز برگزار کنیم و علاقهمندان با اطلاعات بیشتر بتوانند بازیهای خود را بسازند.
وی اضافه کرد: یافتن افرادی که دارای استعداد بازیسازی هستند و کمک و آموزش به آنان و رساندن این افراد به سطوح بالاتر از اهداف اصلی ما برای برگزاری دورههای بازیسازی است. در دوره مقدماتی بندرعباس افراد بااستعدادی را یافتیم و اکنون در پی آن هستیم که به آنان کمک کنیم تا به افکار و ایدههای خود جهت داده و بازیهای خوبی بسازند.
به گزارش ایسنا؛ دوره پیشرفته بازیسازی رایانهای از هفتم اسفند در پارک علم و فنآوری استان آغاز شد. مرحله مقدماتی این دوره نیز از ۲۹ دی تا چهارم بهمن در بندرعباس برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات