• جمعه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401121208589
  • خبرنگار : 50448

وزیر بهداشت:

بوشهر به قطب تشخیص سرطان تبدیل می‌شود

بوشهر به قطب تشخیص سرطان تبدیل می‌شود

ایسنا/بوشهر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بوشهر به یک مرکز تشخیص و درمان سرطان در کشور تبدیل می شود.

دکتر بهرام عین‌اللهی جمعه ۱۲ اسفند  در آئین بهره‌برداری از دستگاه پت سی تی بوشهر اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های درمانی و تجهیز مراکز تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: مجوز جذب ۲۵ هزار نفر برای به‌کارگیری در بخش‌های مختلف این وزارتخانه در سطح کشور گرفته شد و به‌تدریج فرآیند آن در حال انجام است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: با توجه به‌ضرورت جذب نیرو در مناطق دورافتاده به‌طورقطع جذب نیرو در مناطق محروم با اولویت بالاتری انجام می‌شود.

عین‌اللهی بیان کرد: در همین ارتباط در یک سال گذشته جهشی در جذب نیروهای تخصصی به‌خصوص در استان بوشهر داشته‌ایم و امروز از نظر تأمین نیروهای تخصصی استان در وضعیت بسیار مساعدی قرار دارد.

وی ادامه داد: تصویب یک سری مصوبه‌ و دادن امتیازهایی برای مناطق محروم باعث شده نیروهای تخصصی بیشتری جذب این مناطق شوند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت بومی گزینی نیروهای متخصص اظهار کرد: با توجه به اهمیت بومی گزینی نیروهای متخصص دراین‌ارتباط سهمیه‌ دستیاری برای پزشکان قرار داده شد که به این صورت نیروهای متخصص از نیروهای بومی گرفته شود.

عین‌اللهی با اشاره به طرح توسعه و تجهیز مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر گفت: اعتقادم بر این است که هر نقطه از کشور می‌تواند ممتاز باشد و کارهایی انجام دهد که در نقاط دیگر انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر بر روی تشخیص سرطان بر روی حیوانات کار می‌کرد و امروز این مرکز به مجموعه‌ای پیشرفته با مساحت هزار مترمربع و با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار به‌عنوان مرکز پیشرفته تشخیص و درمان سرطان با تسلط بر علوم و روش‌های جدید که نه‌تنها در کشور بلکه در منطقه بی‌نظیر است تبدیل‌شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: دستگاه سی‌تی‌اسکن و تشخیصی با ترکیبی از انواع و اقسام داروهایی که به‌کاربرده می‌شود برای تشخیص سه‌بعدی و دقیق از محل تومورهای سرطانی امروز در این مرکز انجام می‌شود.

عین‌اللهی با تأکید بر اینکه قدم اول در درمان تشخیص است گفت: تشخیص تومور و اینکه در کجا قرار گرفته و وسعت و اندازه آن چقدر است برای شروع کار درمان پروسه بسیار مهمی است که امروز این کار با استفاده از رادیو داروهای جدید انجام می‌شود.

وی بابیان اینکه رویکرد معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناسایی قطب‌هایی در بخش‌های مختلف و هدایت امکانات به سمتی که استعداد دارد است یادآور شد: این امر باعث می‌شود که بوشهر به‌عنوان یک مرکز تشخیص و درمان سرطان در کشور تبدیل شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: بر این اساس حمایت جدی از طرح توسعه و تجهیز مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر انجام می‌شود که بتواند درمان سرطان را در کشور انجام دهد و این مرکز توانمندی درمان هزار بیمار در استان و خارج از استان را دارد.

عین‌اللهی گفت: با ایجاد این مرکز گامی مهم در بحث گردشگری سلامت در استان بوشهر برداشته شده و زمینه‌ای است تا افزون بر سرویس‌دهی به بیماران داخلی فرصتی است برای ارائه خدمات درمانی به سایر کشورهای منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: این مژده را به مردم استان بوشهر می‌دهیم که امروز این استان به‌عنوان قطب تشخیص و درمان سرطان به‌صورت پیشرفته تبدیل‌شده و اسم بوشهر به‌عنوان مراکز پیشرفته در دنیا معروف می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha