• پنجشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401121108190
  • منبع : نمایندگی سمنان

قابلیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در نیمی از گستره دامغان

 قابلیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در نیمی از گستره دامغان

ایسنا/سمنان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از قابلیت اجرای پروژه آبخیزداری در نیمی از گستره این شهرستان کویری خبر داد.

علی اکبر عباسی راد ۱۱ اسفندماه در جمع خبرنگاران دامغان با اعلام این خبر اظهار کرد: در مجموع از یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت شهرستان دامغان، ۷۴۴ هزار قابلیت اجرای پروژه آبخیزداری را دارد که در ۵۸۰ هکتار آن مطالعات توجیهی صورت گرفته است و

وی با اشاره به نیاز شهرستان به اجرای پروژه‌های آبخیزداری بیشتر و تکمیل طرح های مطالعاتی گفت: همچنین در ۱۱۰ هکتار دیگر از مناطق مستعد شهرستان نیز کار مطالعات تفصیلی و اجرایی صورت گرفته است .

عباسی راد افزود: بزودی عملیات اجرایی سنگ ملات در روستای کوه زر و منطقه نسروا با اعتبار ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آغاز خواهد شد و همچنین عملیات احداث حوزه آبخیزداری روستای آستانه دامغان با اعتبار ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان توسط قرار امام حسن مجتبی (ع) با نظارت منابع طبیعی آغاز خواهد شد .

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از برنامه‌ریزی برای کاشت۶۰ هزار اصله نهال در شهرستان دامغان درهفته منابع طبیعی امسال خبر داد.

علی اکبر عباسی راد ۱۱اسفندماه در جمع خبرنگاران دامغان با اعلام این خبر اظهار کرد: این نهال‌ها بیشتر از نوع سروشیراز ، سرو حفره‌ای، تبریزی ، سنجد و زبان گنجشک و دیگر گونه‌های سازگار با طبیعت شهرستان است.

وی بااشاره به افزایش تولید نهال در ایستگاه حسن آباد دامغان تصریح کرد: در یک سال گذشته بیش از ۴۰ هزار اصله نهال سنجد در حسن آباد دامغان تولید کرده ایم .

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از تلاش برای توسعه بیابان‌زدایی در دامغان خبر داد و اضافه کرد: پروژه بیابان زدایی و تاغ کاری منطقه مبارکباد به مساحت ۱۰ هکتار با اعتبار حدود یک میلیارد تومان در حال انجام است.

 وی از اجرای بند خاکی در منطقه کلاته ملا دامغان با اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: تاکنون یک و نیم میلیارد از این اعتبار تخصیص داده شده است و مابقی اعتبار توسط قرارگاه بسیج سازندگی تخصیص داده خواهد شد .

رئیس اداره منابع طبیعی دامغان گفت: در ایستگاه حسن آباد دامغان تا به امروز ۱۱۰ هزار قلمه سنجد و ۱۰ هزار قلمه توت تولید شده است. ضمن اینکه که با افزایش حجم تولیدات دراین ایستگاه ، سه اشتغال در منطقه ایجاد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha