به گزارش ایسنا، اکرم صدیقی در نشست خبری این جشنواره که ۹ اسفند ماه در حوزه هنری استان برگزار شد، اظهار کرد: دانش آموزان از تمام شهرستان های استان، آثار خود را در قالب فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که شهرستانهای بجنورد، گرمه، جاجرم و اسفراین بیشترین آثار را داشتند.
وی ادامه داد: نحوه شرکت در این جشنواره نیز اینگونه بود که افراد حماسه ساز تاریخ استان و شهدای شاخص، به شرکت کنندگان معرفی شد و آن ها پرده خوانی و نقالی خود را درباره زندگی یا حماسه سازی شخص مورد نظر در قالب ویدئو برای ما ارسال کردند.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد شرکت کنندگان این جشنواره، دانش آموزان مقطع متوسطه اول بودند و به لحاظ تفکیک جنسیتی نیز، ۸۰ درصد شرکت کنندگان دختر و ۲۰ درصد پسر بودند.
رئیس حوزه هنری خراسان شمالی همچنین بیان کرد: آثار رسیده به دبیرخانه در مرحله نخست (شهرستانی) داوری شد و از بین آنها، ۲۰ اثر انتخاب شده است.
صدیقی گفت: افراد برگزیده در مرحله نخست نیز باید پردهخوانی و نقالی خود را در ۳ محیط مسجد، مدرسه و مراسم اختتامیه اجرا کنند تا به مرحله استانی راه یابند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی دانش آموزان با حماسه سازان و قهرمانان استان دانست و افزود: داوری بخش نخست جشنواره نیز توسط منوچهر محمدپور، ذکریا شیرمحمدزاده و حمیده حقانی داوری شد.
انتهای پیام
نظرات