به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی ناصحی _ مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران که در محل این سازمان برگزار شد، گفت: برنامههای نظام سلامت ارزشمند است و باید ادامه یابد و برای پوشش بیمهای مردم تلاش شود تا خدمات جدید هم تحت پوشش برود. با حمایت همه موثرین در نظام سلامت از دولت و مجلس توانستیم در سال ۱۴۰۱ برنامههای موثری داشته باشیم که شاید از موفقترین برنامههای دولت سیزدهم بود. به عنوان مثال بیمه رایگان بیش از ۶ میلیون نفر از نمونه این اقدامات است، با احتساب سایر افراد تمدید شده، شاید در مجموع بیش از ۱۰ میلیون نفر هم تمدید بیمه شدند. امیدواریم برای سال بعد با همکاری مجلس و دولت این اجازه را داشته باشیم که بتوانیم دهکهای بالاتری را به شکل رایگان بیمه کنیم تا به دنبال گسترش برنامه پزشکی خانواده مشکلی در بیمه افراد نداشته باشیم.
وی افزود: صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج یکی از برنامههای موفق امسال بود. الان در تمام استانها کمیته مربوط به این موضوع تشکیل شده است که نتایج آن را میبینیم. ۱۰۷ بیماری الان تحت پوشش این صندوق است و برای سایر بیمه ها هم ما واریزی داشتیم که بیمه شدگان خود را تحت پوشش ببرند؛ هرچند از ابتدا برای تصمیم سازیها از آنها هم دعوت کردیم ولی استقبال کمتر بود. بستههای خدمتی این بخش را تدوین کردیم که ۳۱ بسته بارگزاری شده است و تا دو هفته آینده ۱۹ بسته بیماری متابولیک هم تکمیل شده و دیگر ۵۰ بسته خدمتی در سامانهها خواهیم داشت و بسته مابقی بیماریها هم تدوین میشود.
ناصحی با تاکید بر پرداختهای به روز سازمان بیمه سلامت، اظهار کرد: در نظام پرداخت حدود دو سال است که به روز هستیم. روز گذشته چک مطالبات بهمن ماه داروخانهها هم امضا شد و امروز و فردا ارز داروی داروخانهها داده میشود؛ یعنی با وجود کمبود منابع، بودجه را به زحمت تامین میکنیم تا آب باریکه هزینه طرح دارویاری بیمه سلامت را پرداخت کنیم. صراحتا عرض میکنم که ما به هیچ وجه تاخیر پرداخت نداریم. طرح پزشک پزشک خانواده در روستاها اولویت مهم بعدی ما است.
وی افزود: نسخه الکترونیک گام مهمی بود در الکترونیکسازی نظام سلامت که در آینده فواید آن عیانتر خواهد شد. امروز این سامانه به روز رسانی شده و شکل جدید این نسخه را هم رونمایی میکنیم که همکاران ما در زمان کوتاهتر کار را انجام دهند و سایر بیمهها هم از این نسخه استفاده کنند. تاکنون قراردادهای ما کاغذی بود و برای یک قرارداد باید ۱۲ برگه کاغذی امضا میشد اما با الکترونیکسازی این بخش تا یک میلیون برگ کاغذ در این طرح صرفهجویی میشود و شکل قانونی آن هم برطرف شد. در زمینه نظارتها هم میتوان از بستر این سامانه استفاده کرد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در پایان، گفت: مطمئنیم اشکالاتی هم وجود دارد و درصدد رفع نواقص هستیم تا خدمت برای مردم شیرین و گوارا باشد.
انتهای پیام
نظرات