• سه‌شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401120906286
  • خبرنگار : 71607

پرتاب پیشرفته‌ترین ماهواره ارتباطی غیرنظامی چین

پرتاب پیشرفته‌ترین ماهواره ارتباطی غیرنظامی چین

مردم چین و مناطق همسایه به لطف ماهواره‌ای که به تازگی پرتاب شده است، به زودی در سفرهای هوایی و دریایی و حتی در وسط بیابان به اینترنت دسترسی سریع‌تر و راحت‌تری خواهند داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از چاینادیلی، به گفته شرکت علوم و فناوری هوافضای چین، «چایناست ۲۶» (ChinaSat ۲۶) که روز پنجشنبه گذشته بر فراز موشک حامل لانگ مارچ ۳ بی از مرکز پرتاب ماهواره شیچانگ در استان سیچوان به فضا پرتاب شد، پیشرفته‌ترین ماهواره ارتباطی غیرنظامی در چین است و توانایی کلی آن در حد بهترین‌ ماهواره‌ها در جهان است.  

این ماهواره که توسط آکادمی فناوری فضایی چین در پکن(یکی از زیرمجموعه‌های شرکت علوم و فناوری هوافضای چین) توسعه یافته است، در مدار زمین ثابت به دور زمین می‌چرخد و طول عمر کاری آن ۱۵ سال است. 

«وی کیانگ» مدیر پروژه «چایناست ۲۶» گفت که این ماهواره به ستونی از شبکه ماهواره‌ای ارتباطی پرتوان چین تبدیل خواهد شد و برای اتصال دستگاه‌های پایانه نصب‌شده بر روی خودروها، کشتی‌ها و هواپیماها به اینترنت پرسرعت باند پهن استفاده خواهد شد.

هنگامی که یک هواپیما یا یک کشتی از طریق ماهواره به وب متصل می‌شود، پایانه آن به عنوان یک دستگاه وای فای داخلی عمل می‌کند که مسافران را قادر می‌سازد از خدمات اینترنت استفاده کنند.

این ماهواره با قابلیت حمل ۵۰ فرستنده - که بیشتر از هر ماهواره غیرنظامی چینی است - بزرگترین ظرفیت انتقال ماهواره‌های ارتباطی چینی و اطلاعات ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را دارد.

این ماهواره می‌تواند به یک میلیون کاربر به طور همزمان خدمات‌رسانی کند و در طیف گسترده‌ای از مشاغل مانند حمل و نقل هوایی و دریایی، آموزش از راه دور و خدمات پزشکی، ارتباطات اضطراری و همچنین حفاظت از ذخایر طبیعی مفید خواهد بود.

قبل از «چایناست ۲۶»، کشور چین چندین ماهواره ارتباطی پر توان از جمله چایناست۱۶ و APSTAR ۶D را مستقر کرده بود.

پرتاب روز پنجشنبه، ۴۶۳ امین ماموریت یک موشک از خانواده لانگ مارچ و ششمین پرتاب چین در سال ۲۰۲۳ و همچنین اولین پرواز مدل لانگ مارچ ۳بی بود.

در سال ۲۰۲۳، برنامه‌هایی برای ۶۰ ماموریت پرتاب از جمله پروازهای سرنشین دار و رباتیک به ایستگاه فضایی تیانگونگ و اولین پرواز لانگ مارچ ۶سی وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha