• دوشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1401120806118
  • منبع : سایت ریاست جمهوری

در دیدار معاون اول رییس‌جمهوری زیمبابوه

مخبر: لازمه گسترش مناسبات اقتصادی تهران – هراره فعال‌شدن بخش خصوصی دو کشور است

مخبر: لازمه گسترش مناسبات اقتصادی تهران – هراره فعال‌شدن بخش خصوصی دو کشور است

معاون اول رییس‌جمهوری گسترش روابط و تعاملات با کشورهای آفریقایی و به‌ویژه زیمبابوه را از رویکردهای اصلی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: تهران علاقه‌مند است روابط و مناسبات دوجانبه خود را با هراره بیش از پیش تعمیق و گسترش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد مخبر عصر دوشنبه در دیدار کنستانتینو چیونگا، معاون اول رییس‌جمهوری زیمبابوه، با قدردانی از حمایت‌های این کشور از جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی تصریح کرد: باید تلاش کنیم بسترهای لازم برای توسعه مناسبات و ارتقاء سطح همکاری‌های فی‌مابین را فراهم کنیم.

معاون اول رییس‌جمهوری لازمه گسترش مناسبات اقتصادی فی‌مابین را فعال‌شدن بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: استفاده از ارزهای ملی دو کشور، رفع موانع پیش روی تبادلات مالی و بانکی و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور می‌تواند گام‌های مهمی در توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.

مخبر همچنین با اشاره به دیدار و گفتگوی روسای جمهور دو کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیگیری جدی مذاکرات انجام‌شده را پراهمیت ارزیابی کرد و از کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور خواست این تفاهمات را با جدیت دنبال کند تا هر چه زودتر شاهد اجرایی‌شدن این توافقات باشیم.

معاون اول رییس‌جمهوری گفت: توسعه و تعمیق روابط سیاسی نیازمند فراهم‌شدن بسترهای لازم برای ارتقاء سطح همکاری‌های اقتصادی است که باید با تمرکز بر زمینه‌های همکاری مشترک، مناسبات تجاری تهران - هراره را گسترش دهیم.

مخبر با اشاره به دستاوردهای گسترده ایران در بخش‌های مختلف معدن، انرژی، فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، از آمادگی تهران برای توسعه همکاری‌ها در این بخش‌ها خبر داد.

معاون اول رییس‌جمهوری زیمبابوه که مسئولیت وزارت بهداشت این کشور را هم بر عهده دارد، در این دیدار با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از برخی شرکت‌های دانش‌بنیان و نمایشگاه‌های پزشکی، خواستار استفاده از توانمندی‌ها و تجربیات ایران در بخش‌های مختلف اقتصادی شد و گفت: هراره از حضور بخش خصوصی و شرکت‌های ایرانی برای فعالیت در زیمبابوه استقبال می‌کند.

او با اشاره به اینکه ایران و زیمبابوه هر دو از تحریم‌های غیر قانونی رنج می‌برند، افزود: توسعه همکاری‌های فیمابین به ما کمک می‌کند تا بر تحریم‌ها و فشارها فائق آییم و استقلال خود را هر چه بیشتر تحکیم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۰۸ ۲۳:۴۰

همینه که هست جناب مخبر؟