بیگلری امروز در جلسه هم اندیشی جهت ساماندهی ترافیک شهرستان ساری که در عمارت شهرداری برگزار شد، با بیان اینکه شهروندان ساروی لایق بهترینها هستند، گفت: ساری به عنوان مرکز استان مظلوم واقع شده و در بحث ترافیک متاسفانه بستر مناسبی برای آن ایجاد نشد .
وی با تاکید بر ضرورت تلاش مضاعف برای جبران کاستیها گفت: برای کاهش مشکلات ترافیکی نیاز به تعامل و همافزایی بین دستگاههای ذیربط خصوصا شهرداری و راهور است .
رئیس پلیس راهور شهرستان ساری نیز به نقش تعیین کننده نهاد مدیریت شهری در اداره امور شهر اشاره و خواستار پیگیری مصوبات ترافیکی از سوی شهرداری شد .
امیری افزایش کمی و کیفی تجهیزات ترافیکی و توجه به نقاط حساس ترافیکی در سطح شهر ساری را ضروری دانست.
"محمد حسین قبادی" سرپرست شهرداری ساری هم خواستار هماهنگی بیشتر بین مدیریت شهری و راهور شد و گفت: باید از روزمرگی پرهیز و در جهت اتخاذ تصمیمات جامع و کامل تلاش کنیم .
وی آمادگی شهرداری ساری برای پیگیری مصوبات شورای ترافیک اعلام کرد، افزود: شورای ترافیک باید تصمیم ساز باشد و این امر مستلزم همراهی اعضای آن است .
رئیس شورای اسلامی شهرساری با اشاره به فراگیری مشکلات ترافیکی در مرکز مازندران، اظهار کرد: این مسئله در استانهای شمالی که قطب گردشگری کشور است محسوستر بوده و باید به طور کارشناسی و مناسب مدیریت شود.
پرویز شعبانی به دغدغه نهاد مدیریت شهری برای کاهش مشکلات ترافیکی مرکز استان اشاره کرد و گفت: تدوین و اجرای طرح جامع ترافیکی ساری ضروری است.
وی افزود: برای مدیریت ترافیک علاوه بر لزوم ارتقاء فرهنگ ترافیک و اجرای طرحهای مناسب، بحث انطباق تولید خودرو با ساختار و ظرفیتهای شهری موضوعی است که دولت باید مورد توجه قرار دهد.
سید ذوالفقار شریفی، عضو دیگر شورای اسلامی شهر ساری نیز اجرای صحیح و کارشناسی طرحهای ترافیکی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اصلاحات هندسی که در سطح شهر انجام شد باعث تشدید ترافیک میشود و این امر نشان میدهد که اقدام کارشناسی صورت نگرفته است.
انتهای پیام
نظرات