مهرداد خزایی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از موارد و مشکلاتی که در مناطق شمال کشور مواجه هستیم افزایش قیمت زمین است به طوری که بخشی از اراضی جنگلی و ملی در مازندران مورد هجوم سودجویان قرار میگیرد، اظهار کرد: این موضوع از منظر فسادزا بودن برای ما دارای اهمیت است که از طریق شورای تامین و حفظ حقوق بیتالمال پیگیر این مهم هستیم.
وی افزود: بر همین اساس اراضی انفال متعلق به کل کشور است و کسی حق تصرف آن را ندارد به همین منظور اقدام به پرونده سازی برای زمینهایی که مورد تصرف غیرقانونی قرار گرفته است انجام شد.
خزایی یادآور شد: به همین منظور خلعید و رفع تصرف به استناد احکام قضایی ۶۷۶ فقره پرونده به مساحت ۵۳۱هکتار بوده است و ۳۹۴ فقره آتش سوزی از سال ۸۶ تا سال ۱۴۰۱ در اراضی ملی که مساحت آن حدود ۷۲۸هکتار بوده صورت گرفت.
وی به جلوگیری از قاچاق چوب در منابع طبیعی غرب مازندران تاکید کرد و گفت: کشفیات چوب آلات جنگلی برابر ماده ۴۸ ,۲۱۲۸ فقره به حجم ۲۹۶۰ متر مکعب بوده است و در دولت سیزدهم با توجه به فرمایشات رئیس جمهوری و پیگیریهای استاندار مازندران در راستای مبارزه با جنگل خواری اقدامات موثری را شاهد بودیم که تاکنون ۷۰ فقره و ۱۶۰ هکتار از اراضی ملی را در راستای اجرای احکام قضایی پس گرفتیم .
مدیرکل منابع طبیعی غرب مازندران با بیان اینکه در راستای تبصره ذیل ماده ۵۵ در دو سال اخیر ۵۹۶ فقره به مساحت ۱۳۷ هکتار آزادسازی اراضی ملی را شاهد بودیم که آمار قابل توجهی است، تصریح کرد: نیازمند تعامل و همکاری میان دستگاههای امنیتی و قضایی اجرایی هستیم تا بتوانیم در راستای تجاوز به اراضی ملی برخورد قانونی لازم را انجام دهیم.
این مسئول افزود: برخورد با منافذ فساد که در دستگاه اجرایی وجود دارد در دستور کار اداره کل منابع طبیعی غرب استان قرار دارد تا شاهد مهندسی زمین خواری در استان مازندران نباشیم.
انتهای پیام
نظرات