عباسعلی رضاپور، رییس دانشگاه صنعتی بیرجند، امروز چهارشنبه سوم اسفند در این نشست ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاریهای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با جهاد دانشگاهی، از پیشنهاد اختصاص فضایی برای استقرار دفتر سازمان دانشجویان در دانشگاه و آموزش و بکارگیری دانشجویان علاقمند به خبرنگاری توسط خبرگزاری ایسنا استقبال کرد.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی ایزدخواه، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند نیز ضمن تقدیر از همکاریهای قبلی جهاددانشگاهی با دانشگاه، بر ادامه فعالیتهای مشترک دو نهاد تاکید کرد.
مصطفی اسماعیلی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به توانمندی اساتید مهندسی شیمی و مواد دانشگاه صنعتی، خواستار همکاری بیشتر اساتید دانشگاه با مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی شد.
یدالله یعقوبی نژاد، رییس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی بیرجند نیز گفت: در حوزه فناوری و تجاری سازی برنامههای بلندمدتی را تبیین کردهایم.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در بحث فناوری میتواند به صورت جدی وارد شود، افزود: بهعنوان مثال یکی از بهترین و مرغوب ترین فومهای فلزی کشور در جهاددانشگاهی خراسان رضوی تولید میشود و موضوعات فناورانه، قابلیت تجاری سازی دارد.
یعقوبی نژاد ادامه داد: پروژهای در قالب طرح شهید احمدی روشن در زمینه تولید کاتالیستهایی که خراسان جنوبی منابع آن را در اختیار دارد، در دست اجراست که جهاددانشگاهی در بخش تجاری سازی آن نقش فراوانی میتواند ایفا کند.
وی بیان کرد: در امکان سنجی انجام شده طرح احمدی روشن را اجرا کردیم که این طرحها اکنون در مقیاس آزمایشگاهی است و برای عملیاتی سازی آن در مرحله تجاری سازی، نیاز به یاری جهاددانشگاهی داریم.
جواد طیبی، رییس گروه آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی بیرجند نیز اظهار کرد: از ابتدای امسال بحث آموزش آزاد و مجازی را برنامه ریزی کرده و در مدت زمان معین اجرایی سازی کردیم.
وی با اشاره به برگزاری دورههای مختلف، افزود: سه آزمون بزرگ استخدامی را در خراسان بزرگ برگزار کردیم.
طیبی ادامه داد: در برگزاری دورهها و مرکز مهارت افزایی و توانمندسازی شغلی مجوز فنی و حرفهای را اخذ کردیم و برای توانمندسازی دانشجویان برخی از این دورهها دیده شده که در اختیار جهاد دانشگاهی قرار دارد و میتوان در این زمینه به برگزاری دورههای مشترک پرداخت.
صادق اعتدالی، معاون آموزشی دانشگاه صنعتی بیرجند نیز بیان کرد: آمادگی برای همکاری و مشارکت با جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف را داریم.
وی با بیان اینکه امسال مجوز جذب ۶ عضو هیات علمی جدید را اخذ کردیم، افزود: خبرگزاری ایسنا میتواند در بحث توانمندسازی دانشجویان اثرگذاری مطلوبی داشته باشد.
سیدحجت هاشمی، رییس سابق دانشگاه صنعتی بیرجند نیز با اشاره به حضور خیرین برای توسعه زیرساختهای دانشگاه، گفت: باید از ظرفیت نخبگان علمی و توانمند استفاده شود.
سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست اظهار کرد: آمادگی همکاری لازم با دانشگاه را در تمام حوزهها داریم.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویی، مسابقات دفاع سه دقیقهای از پایان نامه، جشنواره شعر ابن حسام و جشنواره چارقد در بخش فرهنگی جهاددانشگاهی، افزود: در تمامی این برنامهها بر تعامل اثربخش با دانشگاهها تاکید داریم.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه مرکز تحقیقات جهاددانشگاهی آمادگی همکاری کامل را با دانشگاهها دارد، تصریح کرد: اکنون تیم تولید محتوای قوی و حوزه فناوری و تجاری سازی در جهاددانشگاهی فعال شده که میتواند در همکاریهای مشترک مورد استفاده قرار گیرد.
سیدکاشی با بیان اینکه در ارائه آموزشهای مجازی آمادگی همکاری داریم، بیان کرد: در برگزاری ۱۳۴ عنوان دوره مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی میتوانیم از کمک دانشگاه و اساتید دانشگاهی بهره ببریم؛ جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی در حال حاضر در حال برگزاری دورههای سرباز ماهر با ظرفیت ۲۵۰۰ سرباز در ماه است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی، یادآور شد: آمادگی همکاری با دانشگاهها را در استفاده از توانمندیهای این فرهنگسرا داریم.
در این جلسه حبیب اله رستگاری؛ معاون اداری و مالی دانشگاه، هادی معزی فر؛ مدیر گروه معارف و حسین جعفری؛ مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بیرجند نیز حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات