• سه‌شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401120201175
  • منبع : نمایندگی اردبیل

 مسئول دپارتمان داوران فوتبال و فوتسال استان اردبیل:

ارتقای سطح دانش داوری موجب توسعه فوتبال می شود

ارتقای سطح دانش داوری موجب توسعه فوتبال می شود

ایسنا/اردبیل مسئول دپارتمان داوران فوتبال و فوتسال استان اردبیل گفت: ارتقای سطح دانش داوری فوتبال و فوتسال موجب توسعه این رشته ورزشی می شود.

یعقوب حجتی 2 اسفند در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: حق الزحمه های داوری مسابقات استانی با توجه به افزایش هزینه های جاری و از طرفی توان هیات فوتبال استان، بعد از تایید و مصوب شدن توسط رئیس هیات فوتبال استان به اطلاع داوران خواهد رسید.

وی همچنین نحوه ی پوشش، طرز بیان مناسب، آرایش و پیرایش و مدل مو، مرتب بودن، نحوه ی برخورد با دیگر مخاطبان فوتبالی، استایل، تناسب اندام، شرایط سنی، سابقه ی قضاوت و حضور در مسابقات کشوری،چشم‌انداز پیشرفت و موفقیت شخص، کاریزما و شخصیت داور بودن، سطح تحصیلات، استخوان بندی، طرز دویدن، استعداد دمیدن سوت،استعداد نشان دادن پرچم،شرایط شغلی را از نشان های خاص یک داور فوتبال عنوان کرد.

مسئول دپارتمان داوران فوتبال و فوتسال استان اظهار داشت همه با همکاری اعضای دپارتمان و همکاران باتجربه تر همفکری خواهیم کرد تا در نهایت داوران رتبه بندی شده و نفراتی که بالاترین امتیازات را کسب کنند فارغ از هر اسم و جایگاهی در لیست معرفی به فدراسیون از بهترین به ضعیف ترین قرار خواهند گرفت.

حجتی در ادامه با بیان اینکه در طول یکسال شمسی ۳ بار آزمون سنجش آمادگی جسمانی که مطابق با معیارهای فیفا و فدراسیون فوتبال هست به طور دقیق و استاندارد بصورت تصادفی و با اطلاع حداقل ده روز قبل اخذ می شود خاطر نشان کرد داوران می بایست از این ۳ بار حداقل ۲بار را با موفقیت سپری کنند تا امتیاز لازم جهت قرار گرفتن در لیست داوران معرفی شده به کشوری قرار بگیرند .

وی از برگزاری سالانه ۴ بار آزمون دانش داوری بصورت مجازی خبرداد و گفت این امر بصورت تصادفی برگزار و از۴ بار آزمون داوران فوتبال باید ۳ بار نمره ی قبولی را اخذ کنند.

حجتی مسئول دپارتمان داوران فوتبال استان عنوان کرد این آزمون از امروز تا تیرماه سال ۱۴۰۲؛ دوبار برگزار خواهد شد و از این دوبار یک بار باید نمره قبولی را کسب کنند.پس ضرورت دارد که داوران آمادگی لازم را داشته باشند.

حجتی با اشاره به اینکه گاها در سال های اخیر ملاحظه شده که دیگر هیات های ورزشی(اعم از هیات همگانی، روستایی و عشایری،انجمن های ورزشی،هیات های فوتبال ارگان های محترم نظامی و...) که ذاتا متولی رشته های دیگری هستن، با نام فوتبال یا فوتسال مسابقه برگزار کردن و بدون هماهنگی همه‌ جانبه با هیات فوتبال استان یا شهرستان ها اقدام به برگزاری مسابقه ی فوتسال و گاها فوتبال با داوران رسمی استان کرده اند گفت این از نگاه هیات فوتبال استان قابل قبول نبوده و توصیه رییس هیات استان و روسای هیات های شهرستان ها و در نهایت دپارتمان داوری فوتبال استان به این هست که داوران بدون اجازه ی هیات ها در این‌ نوع مسابقات قضاوت ننمایند مگر اینکه هزینه داوری به طور تمام و کمال با هیات های شهرستان ها پرداخت و طی شده باشد.

وی بیان کرد همانطور که استحضار دارید در رشته ی فوتبال ساحلی از استان ما داوری فعالیت نمیکند و همکارانی که مایل به فعالیت در فوتبال ساحلی هستند اطلاع رسانی کنند تا با فدراسیون در این زمینه مکاتبات لازم را انجام دهیم.

مسئول دپارتمان داوران در پایان ابراز امیدواری کرد: باکمک و پشتکار بتوانیم سطح داوری استان را از لحاظ کمی و کیفی نسبت به قبل بیشتر رونق ببخشیم تا بتوانیم نسبت به ارتقاء فوتبال استان گامی دیگر برداشته باشیم.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha