دکتر علی فرهادی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سال ۹۵ عملیات اجرایی ۱۸۹ پروژه را در حوزه بهداشتی شامل ۱۲۰ خانه بهداشت، ۳۰ مرکز شهری و ۵۰ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی را آغاز کرد.
وی افزود: متاسفانه به دلایلی همچون عدم همکاری پیمانکار، پروژهها با مشکلاتی مواجه و متوقف شدند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این در حالیست که در سال ۹۷، ۱۱۰ خانه بهداشت و چند مرکز جامعه سلامت تحویل دانشگاه علوم پزشکی لرستان شد.
فرهادی با بیان اینکه در سال ۹۸ و به خصوص ۱۴۰۰ تمام پروژهها را از پیمانکار گرفتیم و مناقصه جدید برگزار کردیم، بیان کرد: در بهمن ماه ۱۴۰۰ نزدیک به ۲۰ تا از این پروژهها افتتاح شدند.
وی با بیان اینکه مناقصه مابقی پروژهها هم برگزار شد و هماکنون فعال هستند و انتظار میرود تا پایان امسال نزدیک به ۲۰ مورد از این پروژهها را فعال کنیم، ادامه داد: همچنین در هفته دولت نیز ۱۴ پروژه افتتاح شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: اخیرا نیز تفاهمنامهای با وزارت بهداشت برای تکمیل و احداث پروژههای بهداشتی لرستان بسته شده است؛ هماکنون ۱۴۴ پروژه بهداشتی داریم که بیش از ۵۰ مورد از آنها نیمهتمام هستند و بین ۲۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند؛ امیدواریم بتوانیم براساس تفاهمنامه مذکور تا شهریور سال ۱۴۰۲ آنها را به سرانجام برسانیم تا دیگر مشکلی در سطح خانه بهداشت و مراکز بهداشتی در استان نداشته باشیم.
فرهادی گفت: اعتباری که براساس تفاهم نامه مذکور در نظر گرفته شده ۲۰۰ میلیارد تومان است و قسط اول آن که ۶۷ میلیارد تومان بوده دریافت کردیم.
وی خاطرنشان کرد: خیلی از این پروژهها از سال ۹۶ تاکنون تعطیل بودند و از سال ۱۴۰۰ همه آنها را فعال کردیم و پروژه تعطیل نخواهیم داشت.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: انتظار این است بتوانیم تا پایان شهریورماه سال آینده پروژههای مذکور را به سرانجام و بهرهبرداری برسانیم.
فرهادی بیان کرد: در شهرستانی مثل نورآباد که محرومیت بیشتری دارد تعداد این پروژهها بیشتراست و البته در همه شهرستانها نظیر بروجرد، دورود، ازنا، الیگودرز، پلدختر، کوهدشت، رومشکان و خرمآباد این پروژهها فعال هستند.
انتهای پیام
نظرات