قاسم زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در اوایل توزیع گوشت قرمز منجمد، فاصله قیمت این محصول با گوشت قرمز گرم چندان زیاد نبود در نتیجه در آن زمان گوشت منجمد خریده می شد اما استقبال زیادی از آن نمی شد.
وی افزود: در ابتدای توزیع گوشت منجمد، فاصله قیمتی آن با گوشت گرم ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بود اما این فاصله قیمتی در حال حاضر زیاد شده در نتیجه استقبال مردم برای خرید این گوشت نیز به شدت افزایش یافته است.
قاسم زاده ادامه داد: این امر سبب شده تا گوشت منجمد بعد از گذشت ۴ تا ۵ ساعت از توزیع در فروشگاه ها تمام شود.
وی تصریح کرد: فاصله قیمتی ایجاد شده میان گوشت قرمز گرم و منجمد سبب شده حتی برخی از رستوران ها نیز که استفاده از این گوشت برای آن ها ممنوع است، از آن استفاده کنند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه گوشت منجمد توزیعی، گوشت کشتار شده داخل استان بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است، بیان کرد: قسمت اعظم این گوشت در فروشگاه های بزرگ توریع می شود و بخشی در واحدهای قصابی به فروش می رسد که سعی بر کرده ایم تا آن را به صورت چرخشی در اختیار این واحدها قرار دهیم.
به گفته وی در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت منجمد با قیمت ۱۵۰ تا ۱۵۵ هزار تومان در بازار به فروش میرسد.
رئیس اتحادیه قصابان خراسان شمالی با بیان اینکه استقبال برای خرید گوشت گرم به علت قیمت آن به شدت کاهش یافته است، گفت: در حال حاضر قصاب برای اینکه متحمل زیان نشود فقط به اندازه نیاز روزانه کشتار می کند.
وی با اشاره به اینکه قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده نر و ماده ۱۵۰ هزار تومان بود، افزود: بنابراین گوشت بدون دنبه با قیمت ۳۸۴ هزار تومان به فروش می رسد.
انتهای پیام
نظرات