به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه پنجم اسفندماه، ساعت ۱۵ تا ۱۷، با تدریس دکتر علیرضا یاوری ـ متخصص حقوقی در کارگروه ویژه داوری بین المللی و عضو هیئت نمایندگی کارشناسان حقوقی در آنیسترال سازمان ملل متحد، به صورت مجازی برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق واتساپ و تماس با شماره ۰۹۱۰۱۳۹۳۵۸۰اقدام کنند.
در علم حقوق داوری به منظور حل و فصل اختلافات میان طرفین دعوا است که این مسئله میتواند در سطح بین الملل رخ دهد. زمانی موضوع داوری مطرح می شود که اصحاب دعوا حل اختلافات خود را به مراجع قضایی ارجاع ندهند و فردی را به عنوان داور در این زمینه انتخاب کنند. داوری بین المللی همانطور که از نام آن پیدا است، به منظور حل و فصل اختلافات در جوامع بین الملل صورت می گیرد و داور برای رسیدگی به این گونه پرونده ها باید صلاحیت خاصی داشته باشد. زمانی که دو کشور باهم قرارداد تجاری انعقاد می کنند، ممکن است بر سر مفاد قرارداد یا عدم اجرای صحیح جزئیات آن دچار اختلاف شوند که داوری بین المللی در این زمینه می تواند به حل اختلافات بپردازد.
داوری در سطح بین الملل روشی خاص برای حل اختلافات در قراردادهای تجاری بین دولتهای مختلف است که رسیدگی به این پرونده ها معمولا چند سالی به طول می انجامد. رسیدگی در مراجع قضایی نیازمند تشریفات خاص قانونی بوده و با هزینه های مختلفی همراه است، به همین جهت اصحاب دعوا داوری را برای رفع اختلافات ترجیح می دهند.
انتهای پیام
نظرات