• یکشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401113022518
  • خبرنگار : 50225

رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی خبر داد

بهره‌برداری از ۵ مرکز تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور تا پایان سال

بهره‌برداری از ۵ مرکز تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور تا پایان سال

ایسنا/خوزستان رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی با تاکید بر لزوم شناسایی به موقع سرطان پستان، گفت:  اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود یا متوجه شویم کدام فرد در ریسک ابتلا به این بیماری قرار دارد، قطعا این هزینه به نظام سلامت، خانواده‌ها و زنان ایرانی تحمیل نمی‌شود.

دکتر رامین صرامی فروشانی در آیین افتتاح کلینیک غربالگری، تشخیص زودهنگام و درمان سرطان پستان جهاد دانشگاهی خوزستان که امروز (۳۰ بهمن‌ماه) در اهواز انجام شد، اظهار کرد: سرطان پستان عامل اصلی مرگ و میر زنان در دنیا است که در ایران این بیماری با شیب فزاینده گوی سبقت را از دیگر سرطان‌ها ربوده است به گونه‌ای که اکنون فارغ از جنسیت، سرطان نخست شده است.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به سرطان پستان افزود: تشخیص به موقع سرطان پستان می‌تواند شانس بقای بیمار را به صورت قابل توجه افزایش دهد. همچنین عوارض درمان و مخارج آن را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی تصریح کرد: متاسفانه نظام بهداشت ایران، درمان محور است و به همین علت منتظر می‌مانیم تا عوارض بروز و به حد کمال برسد و بعد تجهیزات پیشرفته و هزینه‌بری برای درمان نیاز داریم. 

صرامی فروشانی گفت: در این سیستم معیوب، شناسایی توده در بانوان ایرانی با اندازه بالای ۲-۳ سانتیمتر است در حالی که طبق استاندارد باید زیر یک سانتی‌متر باشد. اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود یا متوجه شویم کدام فرد در ریسک ابتلا به این بیماری قرار دارد، قطعا این هزینه به نظام سلامت، خانواده‌ها و زنان ایرانی تحمیل نمی‌شود.

وی عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه امسال، ماموریت ملی و کلان مهم ایجاد شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان پستان را به درستی و به شایستگی به جهاد دانشگاهی محول کرد. اینکه چنین توانمندی در جهاد دانشگاهی دیده شده موجب خوشحالی و احساس غرور ما شده است. 

رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی بیان کرد: اگر چه سازمان جهاد دانشگاهی تمام قد در این زمینه ورود کرد اما آن گونه که می‌توانستیم شاهد به ثمر رسیدن مصوبه مجلس نبودیم زیرا مقرر بود ۱۱ مرکز استانی فعال شوند که امید داریم تا پایان امسال حدود پنج مرکز به بهره‌برداری برسند.

صرامی فروشانی گفت: اینکه می‌بینیم نخستین مرکز در خوزستان افتتاح شده حاصل دست رنج جهادگران واحد خوزستان است. این موضوع نشان می‌دهد واحدی که توانایی ساخت مته‌های پیچیده حفاری را دارد، چگونه می‌تواند در حوزه‌های دیگر نیز توانمندی خود را نشان دهد.
 
وی افزود: این کار یک شروع و مقدمه است که می‌تواند نشان دهد اگر به خوبی از سازمان جهاد دانشگاهی حمایت شود، ظرفیت این سازمان بسیار بیشتر از ایجاد ۱۱ مرکز استانی است. این سازمان به راحتی می‌تواند کل کشور را پوشش دهد و از این ظرفیت برای ایجاد شبکه پیشگیری، تشخیص، کنترل و درمان سرطان پستان استفاده کنیم.

وی افزود: جهاد دانشگاهی خوزستان این توانایی را دارد که نه تنها در اهواز بلکه شهرهای دیگر که محرومیت بیشتری دارند، چنین مراکزی ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha