محمدحسین عطایی روز پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ در رویداد هماندیشی انتقال فناوری به روستاها با عنوان «روستا نوفن» اظهار کرد: دشت قزوین بهترین مکان برای ورود شرکتهای دانشبنیان و فنآور برای اجرای طرحهای نوین و هوشمندسازی است.
وی بابیان اینکه، باور داریم دشت قزوین بهترین ظرفیت را برای ورود شرکتهای دانشبنیان دارد، گفت: از تمامی شرکتهای نوپا و فناور برای کمک به دشت قزوین دعوت میکنیم. همچنین به نظر میرسد طرحهای نخبگانی شرکتهای دانشبنیان با کمک مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
این مسئول عنوان کرد: جهاد کشاورزی در برخی حوزههای دانشبنیانی ازجمله آبیاری هوشمند و تجمیع اراضی عملکرد مطلوبی داشته است؛ و توسعه جدی این حوزهها از برنامههایی است که در سال آتی دنبال میشود.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهادکشاورزی قزوین، وی خطاب به شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان جزو تأثیرگذارترین اقشار در جامعه کنونی هستند و عملکردشان از برخی مدیران بهتر است. متأسفانه هنوز ساختار مشخصی برای ارتباط شرکتهای دانشبنیان با دستگاههای اجرایی ایجاد نشده و ما با چالش مواجهیم که باید برای آن تدبیر کرد.
عطایی خاطرنشان کرد: بازاریابی محصول و تولیدات بسیار مهم بوده و نوع رفتار کشاورز برای اعتمادسازی بهگونهای است که سخت تصمیم میگیرد لذا حتماً باید محصولات دانشبنیان حتماً کاربردی و تأثیرگذار باشند تا کشاورز از آن استقبال کند.
وی بابیان اینکه ایدههای شرکتهای دانشبنیان حتماً باید در عمل جوابگوی نیازها باشد، افزود: در استان برای نزدیک شدن به شرکتهای دانشبنیان آمادگی داریم اما فرآیند اداری آن طولانی و دست و پاگیر است لذا باید دنبال روشهای جدید در توسعه دانشبنیان برویم.
سرپرست جهاد کشاورزی قزوین بیان کرد: نجات آب دشت قزوین برای ما اهمیت زیادی دارد و ما از طرحهای این عرصه استقبال میکنیم و ورود دانشبنیانها به این حوزه را ضرورت استان میدانیم. همچنین در تلاشیم تا باکمک دانشبنیانها، ضمن توسعه کشتهای الگویی و کم آب بر برای افزایش بهرهوری هم اقدام کنیم.
عطایی در پایان گفت: با تنوع نیازمندیهای بخش کشاورزی باید نیازها تقسیمبندی و اولویتبندی شود و ما نیز حمایت کنیم ه در این زمینه نیز ۱۴ طرح تعریفشده که کشاورزی دانشبنیان محور و هوشمندی سازی و گردشگری کشاورزی در اولویت است.
انتهای پیام
نظرات