به گزارش ایسنا. مسعود امراللهی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه تا سفره مسئول غذای مردم است،اظهار کرد: در ایام دهه فجر ایده ای جهت ارزان سازی غذای مردم در شب عید و ماه رمضان بررسی و قرار شد که با همکاری بخش خصوصی و اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای طرحی تحت عنوان "فجر تا فطر" اجرایی شود.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح مقرر شد که حدود ۳۴ قلم کالای اساسی و مایحتاج عمومی مردم اعم از برنج، مرغ، گوشت قرمز، روغن، لبنیات، حبوبات، چای و کنسروها با مدلی که خود اتحادیه ها در نظر دارند با تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصدی عرضه شود.
مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی افزود:این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. امسال عید و ماه رمضان با یکدیگر تقارن دارند و خرید مردم بیشتر خواهد شد و وظیفه ما این است که کالا به وفور با قیمت ارزان در دسترس مردم باشد.
وی تصریح کرد:در آغاز طرح تعدادی فروشگاه وارد کار شدند و در حال حاضر نیز استقبال فروشگاه های زنجیره ای از این طرح بیشتر شده است.
امراللهی با بیان اینکه کالاها از تولید تا فروش مشمول تخفیف شده اند، گفت: سازمان حمایت درصد سودی را هم برای تولیدکننده و توزیع کننده در کالاهای مختلف لحاظ کرده است. اقدامی که در اینجا صورت گرفته این است که تولیدکننده و توزیع کننده به نسبت، درصدهای سود را کم کنند که تخفیف بین ۱۰تا ۲۵ درصد باشد. البته تعدادی کالای محدود هم تا ۳۰درصد تخفیف خواهند داشت.
وی در پایان گفت:سنوات گذشته وقتی نزدیک به روزهای پایانی سال می شدیم با گرانفروشی مواجه بودیم.امسال فرهنگ سازی صورت گرفت که به جای گران شدن ارزان سازی نیز صورت بگیرد.
انتهای پیام
نظرات