• چهارشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۰:۵۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401112620582
  • خبرنگار : 50550

محمدکاظم حججی رییس هیئت ترای اتلون قم شد

محمدکاظم حججی رییس هیئت ترای اتلون قم شد

ایسنا/قم محمدکاظم حججی با کسب ۱۴ رأی، رئیس هیئت ترای اتلون استان قم شد.

مجمع انتخابات هیئت ترای اتلون استان قم امروز چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه با حضور دکتر مهدی گودرزی رئیس فدراسیون ترای اتلون (سه گانه)، ابراهیم سانی خانی مدیرکل ورزش و جوانان قم و سایر اعضا مجمع، در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد و «محمدکاظم حججی» رئیس سابق این هیئت، تنها نامزد حاضر در جلسه، با کسب همه ۱۴ رای به مدت ۴ سال دیگر به عنوان رئیس هیئت ترای اتلون استان قم انتخاب شد.

در این جلسه اکرم خبازی، جلال صفری، احمد رضایی، ابراهیم موسوی راد و زهرا اسدی با رای اعضای مجمع، به عنوان اعضای هیئت رئیسه هیئت ترای اتلون استان قم انتخاب شدند.

دکتر مهدی گودرزی، رئیس فدراسیون ترای اتلون کشور، دراین جلسه اظهار کرد: استان قم یکی از هیئت‌های پیشرو در کشور بوده که نشان دهنده عملکرد مثبت مسئولین این رشته ورزشی می‌باشد.

وی افزود: ما هیئت‌های سایر استان‌های کشور را ارزیابی می‌کنیم و استان قم در مقایسه با دیگر استان‌ها مشارکت حداکثری در همه زمینه‌ها از جمله برگزاری مسابقات استانی، فعالسازی شهرستان‌ها، برگزاری مجمع سالیانه در حوزه آموزش، میزبانی مسابقات ملی و... دارد و عملکرد این هیئت مورد تایید ماست، یقیناً در سال آینده استان قم جزء سه استان برتر کشور در این ورزش خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: کار در هیئت‌های ورزشی نیاز به همکاری، برادری و روحیه جهادی دارد، امیدوارم در دوره جدید نیز همانند گذشته این روند ادامه یابد.

گودرزی تصریح کرد: شرایط فعلی کشور مدیرانی را طلب می‌کند که با خلوص نیت و رشادت کار را پیش ببرند و سانی خانی مدیر کل ورزش استان قم نیز از این دسته مدیران بوده و بیش از مسئولیت خود برای پیشرفت ورزش تلاش می‌کند.

ابراهیم سانی خانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم، در این جلسه خاطرنشان کرد: حججی تک کاندید پست ریاست هیئت بود چرا که این کار سخت، کار هرکسی نیست و افراد زیادی داوطلب این پست نمی‌شوند، امید است که وی بکوشد تا قهرمانان این رشته را به جایگاه واقعی خود برساند.

وی افزود: حججی در مدت مدیریت خود در هیئت علاوه بر عملکرد خوبی که داشته، خدمات زیادی به مناطق محروم و ورزشکارانی که هزینه ورزش و اعزام برایشان دشوار بود، داده است، همچنین گودرزی، رئیس فدراسیون سه گانه، حمایت‌های خوبی از این ورزش در استان قم دارد.

سانی خانی ادامه داد: این رشته ورزشی که شامل سه رشته مهم و پایه ای شنا، دوچرخه سواری و دو و میدانی است که در استان قم مورد استقبال خوبی واقع شده و این نشان دهنده عملکرد خوب هیئت می‌باشد که این ورزش در میان مردم جا باز کرده است.

وی خطاب به رئیس هیئت عنوان کرد: پیشنهاد می‌کنم که با بخش ورزشی همگانی، دانشجویی، دانش آموزی و کارگری تعامل بیشتری داشته باشید و علاوه بر استعدادیابی از اماکن، استخر، سالن و امکانات آن‌ها استفاده کنید.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم ابراز کرد: جوانان استان امسال در ورزش درخشان ظاهر شدند و باوجود امکانات، منابع و بودجه محدود به بیش از ۲۰ مدال جهانی و آسیایی، ۷۹ مدال بین المللی و ۵۹۳ مدال کشوری دست یافتند، همچنین ۳۰ تیم از استان در لیگ‌های مختلف کشوری حاضر بودند.

وی افزود: با توجه به تعداد کم شهرستان‌های استان قم، در مقایسه با سایر استان‌ها، ورزشکاران ما بسیار با استعداد بوده و خوب درخشیدند، وزارت ورزش و جوانان باید نگاه ویژه‌ای هم در زمینه زیرساخت و هم در اختصاص تجهیزات ورزشی به ما داشته باشد. همچنین استاندار قم نیز کمک یک میلیاردی جهت تامین تجهیزات در اختیارمان قرار داده است.

سانی خانی در ادامه گفت: در طول سال از ورزشکاران و قهرمانان استان تقدیر به عمل آمده ولی قرار است در اسفند ماه نیز با برگزاری جشن، مجددا از قهرمانان استان تجلیل کنیم.

ورزش سه‌گانه یا ترای‌اتلون یک ورزش ترکیبی است که شرکت‌کنندگان در آن با انجام سه ورزش شنا، دوچرخه سواری و دویدن، در پنج مرحله پی درپی در مسافت‌ها و محیط‌های مختلف با یکدیگر رقابت می‌کنند. مراحل مسابقه شامل شنا، منطقه انتقال اول، دوچرخه‌سواری، منطقه انتقال دوم و دویدن می‌باشد. مسافت هر یک از این مرحله‌ها بسته به نوع مسابقه تغییر می‌کند.

سه‌گانه یک ورزش منحصربه‌فرد است. این ورزش تطبیقی، فراگیر و انعطاف‌پذیر است. افراد، در هر گروه سنی، با توانایی‌ها و پیش‌زمینه‌های متفاوت می‌توانند در سه‌گانه شرکت کنند و در این ورزش بر « به پایان رساندن در مقایسه با برنده شدن » تأکید می‌شود.

ورزش سه‌گانه که به فرانسوی ترای اتلون نامیده و در همه کشورها با این نام شناخته می‌شود عبارت است از سه رشته ورزشی به صورت پی در پی، و برنده این مسابقات شخصی است که در کوتاهترین زمان ممکن همه مراحل را به اتمام برساند.

رشته ورزشی سه‌گانه یکی از رشته‌های المپیکی می‌باشد که دارای طرفداران زیادی در جهان بوده و بسیار متنوع و فراگیر است و به عنوان سبکی از زندگی فعال از کودکی تا سالمندی برای همه افراد جامعه قابل استفاده و بهره‌مندی می‌باشد.

دانش روز ورزشی و علوم کاربردی در حوزه تربیت بدنی در این رشته، به دلیل تنوع بخش‌های عملکردی و مهارتی ضروری می‌باشد و به علت دارا بودن سه رشته ورزشی استقامتی در خود و همچنین داشتن ماهیت هوازی، برای تقویت سیستم‌های قلب و عروق به شدت کاربردی محسوب می‌شود.

انواع اصلی شاخه‌های ورزش سه‌گانه شامل اکواتلون، دئواتلون و وینتر ترای‌اتلون (سه‌گانه زمستانی) است. شاخه اکواتلون از دویدن و شنا کردن تشکیل شده که در پنج مرحله شامل دویدن، منطقه انتقال اول، شنا، منطقه انتقال دوم و دویدن انجام می‌شود و نخستین رویداد آن در سال ۱۹۹۸ انجام شد. شاخه دئواتلون از دویدن و دوچرخه سواری تشکیل می‌شود و در پنج مرحله شامل دویدن، منطقه انتقال اول، دوچرخه سواری، منطقه انتقال دوم و دویدن انجام می‌شود. شاخه وینتر ترای‌اتلون یا سه‌گانه زمستانی، از دو صحرانوردی، دوچرخه کوهستان و اسکی صحرانوردی تشکیل می‌شود، که در پنج مرحله شامل دویدن، منطقه انتقال اول، دوچرخه سواری، منطقه انتقال دوم و اسکی انجام می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha